2777
2789

من با خانواده شوهرم مشکل پیدا کردم ولی شوهرم طرفداری خاصی نمیکنه ی مدت نرفتیم ولی بعدش دو سال  

دوباره شروع کردیم رفتن و اونا هم اومدن 

ولی من هنوز ناراحتم میگم چرا از من طرفداری نکرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اشتی نمیکردی یا حالا که اشتی کردی دلتو از کینه پاک کن چون فقط رو اعصاب خودت میره و اذیتت میکنه

نمیتونم خیلی بدم اومده ازشون شوهرمم میدونه راضیم جدا بشم ازش ولی ی بچه ۲ ساله دارم 

مقصر کدومتون بودین؟شما یا خانواده همسرت؟

همشون میگن ما مقصریم میدونن که مقصرن ولی من دلم دیگه نمیخواد اصلا اینا فامیلم باشن 

شوهرمم میگه شرمندتم همین 

من نمیخوام بزاره کنار من میخوام انتخاب کنه هم منو میخواد هم اونارو نمیشه دیگه

اگه شوهرت پسر خوبیه ول  کن ،هر وقت تو تونستی خانوادتون کنار بزاری بعد همچین انتظاری ازش داشته باش, چی کارشون کنه بعدم هرکسی مسئول رفتار خودشه.

من نمیخوام بزاره کنار من میخوام انتخاب کنه هم منو میخواد هم اونارو نمیشه دیگه

خب اینم یجور کنار گذاشتنه دیگه! یکیو این وسط باید بذاره کنار. چجوری زنش و بچشو رها کنه بچسبه به خانوادش یا برعکس؟ تعادلو حفظ کنین