2777
2789
عنوان

شش هفته باردارم اما انگار مریضم

176 بازدید | 32 پست

از صب پا میشم بی حالو انرژی  فقط دراز میکشم ن خونه تمیز میکنم ن حال پختن غذا دارم حالت تهوع دارم دلم نمیخواد از خونه برم بیرون کلی خرید دارم حال ندارم برم انجام بدم بخدا موهامو شونه نمیکنم حموم نمیرم من اصلا اینجوری نیستم عادت دارم خونه زندگیم برق بزنه اما نمیفهمم چرا اینجوری شدم میشه بگین تا کی اینجوری میمونم؟

کسی مثل من بوده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطورمخونم انگار زندانه زاویراعه تو فیلم یوسف پیامبر 😂هفته ای یه بار مجبورم تمیز کنماما غذارو ...

من تو این ۶هفته ۳بار جارو کردم اما حالم از غذای خودم بهم میخوره همش ماستو پنیر میخورم بعدم از غذای رستوران حالم بهم میخوره😑شما چند وقتتونه تهوع دارید یافقط حالتشو؟

یکم ب خودت برس سرحالتر میشی عادیه . وقتی هوا خوبه یکم برو بیرون . خونه هم مهم نیست .مبارک باشه جانم

اصلا نمیتونم ب خودم برسم هرجام میرم بی حالم هیچ جا بهم خوش نمیگذره تو خونم حوصلم سر میره اصلا یه حالیمم🥺مرسی گلم

وای هنوز کلی مونده که بخدا اینقد گیجو منگم ک از خودمو زندگی حرصم میگیره

اونم میگف همش اعصابش خورد بوده 

هورمونات ریخته بهم اذیت میشی 

استراحت کن نینی داره بزرگ میشه جون میگیره 😍

انقدرم ناز میشه نینی شما😍

دعا کن قسمت ماهم بشه 😁🌷

بارداری اولته؟؟؟

من که تا فهمیدم باردارم افتادم به جون خونه گفتم تمیز کنم که بعد تا چند ماه نمیتونم 

اینا طبیعیه،بستگی به بدنت داره که چقدر طول میکشه،تا یکی دو ماه که همینطوری،شایدم بیشتر

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤