2777
2789
عنوان

مامانا شما باشید کجا پسرتونو ثبت نام میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 40 پست
ببر مهد اونجا تو دبستان بچه های بزرگتر اذیتش کنن میترسه ولی تابستون ببر مدرسه چندماه کلاس تابستونی ر ...

مدرسه غیر انتفاعی مینویسم من ولی باز میگم نکنه بزرگتر ها باشن اذیت کنن بچمو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم پنج سال و سه ماهشه از مهر پیش دو باید بره من از تیر ماه گذاشتم مهد که با محیط آشنا بشه ، سه ...

اگر مدرسه ای نزدیکمون پیش داشت اونجا می‌بردم که کاملا با محیط آشنا بشه ولی نیست متاسفانه 

وای پس کلاس اول چی میشه؟من قراره فردا ببرم نشون بدم محیط پیش دبستان رو بهش

خوب به موقش مدرسه هم میرن هر چیزی جای خودش اخه برا پیش نمیپسندم بره مدرسه ، مهد بهتره 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مدرسه غیر انتفاعی مینویسم من ولی باز میگم نکنه بزرگتر ها باشن اذیت کنن بچمو

ساعت  تفریح    و    و ورود و خروج      و   کلاسها    با  بچه های  مدرسه  فرق،داره     نمیتونن  اذیت  کنن

مربی  ها  هم  هستن

من برای هر دو دخترم مهد رو ترجیح دادم تا پیش و مدرسه با هم ، به وقتش باید برای مدرسه و نوع کلاسها و محیطش ذوق داشته باشه و دلزده نشه از قبل

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂