2777
2789

مهد کودک خودش هم خانه بازیه هم پیش دبستان بیشتر جنبه بازی هم داره براش و محیط و معلم هاش عالین 

اما دوستش میخواد بره مدرسه ثبت نام کنه برای پیش دبستان که با محیطم اشنا بشه بنظر شما منم همین کارو کنم؟توی مهد خودش دختر و پسر قاطی هستن برای پیش اما اینجا فقط مخصوص پسراس

اینم بگم بچم یکم ترسوعه برای این مدرسه ثبت نام نکردم که شاید بزرگتر بشه ترسش بریزه میترسم اذیتش کنن بچه های بزرگتر نظراتتونو بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین شرایط رو داشتم برا دختر دومم و پسرم منتهی دوست نداشتن که تو مدرسه بره 🤣بردم مهد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
۵سالو ۶ماه

پسر منم پنج سال و سه ماهشه 

از مهر پیش دو باید بره 

من از تیر ماه گذاشتم مهد که با محیط آشنا بشه ، سه هفته هم خودم نشستم اونجا یعنی نمی‌ذاشت برم ولی الحمدالله الان عادت کرده ، دیروز هم مربیش می‌گفت خداروشکر روش باز شده و این خیلی خوبه 

منم بچه هامو پیش دبستانی خصوصی بردم نه مدرسه. 

شما هم همونجا که میرن ببرشون مدرسه باشه برای کلاس اول

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅