2777
2789

فتیش پا داره اینا اختلال و انحرافه با دعوا هیچی درست نمیشه چون دست خودشم نیس ‌.همین الان جوراب پات کنی بکشی رو صورتش برات لیسشون میزنه .سعی کن بجای جارو جنجال با یه تراپیست مشورت کنی  درموردش مطالعه کن حتما

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور اخه میشه؟بهش میگم بیماری میگه ۹۰درصد مردا همینن علاقه به پا دارنولی من ندیدم تا حالا

اینترنت سرچ کن اسم بیماریش بالا میاد بزارخودشم بخونه

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

عجیب بیمارن تو نی نی سایت اون موقع نکاه کردم قبل ازدواج همه کفتن بده و فلان ازدواج نکن گوش نکردم یه ...

عه؟! 

پس خداروشکر ردش کردم آخه خواستگارم بود عوضی‌ 

همه مون جوراب ضخیم و بلند می پوشیدیم جلوش 

شرش کم میشد

گلم حتما با مشاور صحبت کن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

چطور اخه میشه؟بهش میگم بیماری میگه ۹۰درصد مردا همینن علاقه به پا دارنولی من ندیدم تا حالا

عزیزم اینایی که تو دیوار عکس پا هست زنای خراب هستن که با این نشان خودشون رو معرفی میکنن بعضی هاتون هم عکس سوتین میزارن .علاقه به پا نداره همسرت دنبال این زن ها هست حتما پیگیری کن