2777
2789

چند بار قبلا ها تو گوگلش چیزای بد دیده بودم دیگه قسم خورده بود نره سمت این جور چیزا

الان تو دیوار دیدم همش صندل و جوراب زنانه زده (علاقه به پا داره بی شرف )

اولین بار تو زندگیم ازش دل سرد شدم خاک تو سرش کنم من

چجوری بگم بهش  متنفر شدم ازش از چشمم افتاد 

احساس هیزی بهم میداد ها قبلا میگفتم نه بابا خوبه و فلان 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کلا یه بیماریه باید درمان بشه

چطور اخه میشه؟

بهش میگم بیماری میگه ۹۰درصد مردا همینن علاقه به پا دارن

ولی من ندیدم تا حالا

من نظر نامحبوب دارم

ف.تیش به خود خود چیز بدی نیست

ولی این که سرچ می‌کنه دید می‌زنه پای مردمو بده

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه دونه از این اتیقه ها تو آشناها مون داریمکلا روی پا زوم میکنه

عجیب بیمارن 

تو نی نی سایت اون موقع نکاه کردم قبل ازدواج همه کفتن بده و فلان ازدواج نکن گوش نکردم یه بیماری حادی هست نمیتونم پیش خانما ببرم یهو چشمش از جای دیگه در میاد

فتیش داره یعنی ؟شوهرمن سوتین سرچ میکنه نگامیکنه خوشش میاد شایدم میخادبرام بخره ولی خیلی چشم پاکه. یع ...

نه مگه آدم از دیوار میخره؟ اونم آقا؟

این شوهر من که دو قرن اضافه پول نمیده حالا بره برام جوراب بخره مرد تیکه عوضی حالم خرابه ازش

من نظر نامحبوب دارمف.تیش به خود خود چیز بدی نیستولی این که سرچ می‌کنه دید می‌زنه پای مردمو بده

منم همینو قبل ازدواج گفتم ولی جلو دارشون کسی نمیتونه باشه 

هیزن همشون حتی دوستای اینم این مدلین هیزنن