2777
2789
عنوان

ف ا ل‌‌‌‌‌

44 بازدید | 9 پست

کاش یکی بود اینجا برام ف ال میگرفت بدونم کی باردار میشم

خودم یه نفر رو میشناسم ف ال هاش همیشه همونی که میگه میشه

ولی حرفی از تاریخ بارداری نمیزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تاپیک دیدن مطلب خود در خواب منو رو پیداکن واجراکن..اگه برای مسائل مهم حتما توبیداری تحقیق کنید.بهرحال انسانیم وشاید یه درصد خطا باشه..انجام بدید..عزیزم ف ال سرگرمی.من خودمم دورهم باشیم میگیریم اما میدونیم برای خوش گذرونی دورهمه امااین روش تو مفاتیح ودرست

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

هیچ انسان و موجود ماورایی توان دیدن آینده رو نداره

اگر هم داشته تو رده بندی فرشته‌ها و موجودات نورانی بزرگه

اینا هم تو قید و بند این کارا نیستن

در نتیجه ذهنت رو با حرفاشون آلوده نکن 

همش یه سری تکنیک داره واسه پیش‌بینی، بشینی فکر کنی خودت بدون ف.ال می‌فهمی قراره چی بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

لطفا میشه بگی چطوری

گلی تاپیک منو صفحه اولشو بخو کامل نوشتم.اماحتما بیدارشدی تحقیق کن اون خواب به نفعت باشه...یه درصدجای خطابذار..تومفاتیح نوشته شده ایندستور

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم