2777
2789
عنوان

پول شما ظبط شد یعنی چی

100 بازدید | 14 پست

از دستگاه کارت خوان ۱۰۰ تومن گرفتم ،۱۰۰ تومن دیگه می‌خواستم بگیرم یک چند ثانیه معطل کرد و بعد پول رو نداد نوشته بود پول شما ظبط شد یعنی چی

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

"پول شما ضبط شد" به این معنی است که دستگاه خودپرداز (ATM) به دلایل امنیتی، هم پول و هم کارت شما را نگه داشته و از دسترس خارج کرده است [1، 2]. این اتفاق معمولاً زمانی می‌افتد که شما پس از برداشت وجه، کارت خود را به موقع از دستگاه برندارید، یا سه بار رمز اشتباه وارد کنید، یا کارت شما مفقود شده باشد

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

"پول شما ضبط شد" به این معنی است که دستگاه خودپرداز (ATM) به دلایل امنیتی، هم پول و هم کارت شما را ن ...

کآرت رو پس داد منتظر پول بودم که پول رو پس نداد بعد نوشت پول شما ظبط شده یعنی پول برگشت به کارتم یا چی؟

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
کآرت رو پس داد منتظر پول بودم که پول رو پس نداد بعد نوشت پول شما ظبط شده یعنی پول برگشت به کارتم یا ...

نمی‌دونم من گوگل کردم اینو نوشت 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

کآرت رو پس داد منتظر پول بودم که پول رو پس نداد بعد نوشت پول شما ظبط شده یعنی پول برگشت به کارتم یا ...

فردا مراجعه کن به بانک از خودشون بپرس 

فکر کنم بری بانک بهت بدن ،یبار برای منم اینطور شد.ثانیه داشت من نمی دونستم دیر پول رو برداشتم ضبط ش ...

اصلاً پولی نیومد که بخوام زود بر دارم یا دیر .کارتم واسه پدرم بود کارفرماش مرخصی نمیده بره دنبال کارت بانکیش.کارت رو پس داد ولی پول رو نه.رسید هم نداد

موجودی کارتتون رو چک کردید؟احتمالا یا کم نشده یا اگر کم شده باشه تا ۷۲ ساعت کاری برگشت میخوره

نه.کارت واسه پدرم بود پیامک بانک میره تو گوشی بابام .حالا امشب بابام بیاد خونه گوشیش رو نگاه کنم ببینم سرنوشت پول چی شده