2777
2789
عنوان

یعنی واقعا این اتفاق سرم میاد

71 بازدید | 6 پست

سلام

توبه کرده بودم که اگه دوباره فلان حرف رو بزنم فلان بلا سرم بیاد

الان دوباره همون حرف رو زدم

یعنی خدا اون بلارو سرم میاره؟

جان چه می‌دانست از دنیا چه ها خواهد کشید...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که نه

خدا انقدر مهربونه که این چیزارو اصلا در نشر نمیگیره

خیالت راحت

توکل کن به خودش

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
معلومه که نهخدا انقدر مهربونه که این چیزارو اصلا در نشر نمیگیرهخیالت راحتتوکل کن به خودش

🥺 آخه توبه کرده بودم به خدا قول داده بودم

جان چه می‌دانست از دنیا چه ها خواهد کشید...   

🥺 آخه توبه کرده بودم به خدا قول داده بودم

صدربار اگر توبه شکستی باز آ

اون بالایی خیلی مهربون و ماهِ

ازش هیچوقت ناامید نشو

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛