2777
2789
عنوان

آموزش از جیش گرفتن

332 بازدید | 27 پست

میشه راهنمایی کنید چطوری باید از جیش بگیرم؟ 

پسرم دو سال و ۳ ماهشه، کاملا آمادگیشو داره، تا الان پوشکش میکردم، حتی بعضی روزها دوسه دفعه جیشش میگه و میریم دستشویی و کاملا موفقه، امروز که پوشکش نکردم ولی همکاری نمیکرد و دوبار خونم نجس کرد. به نظرتون زوده بگیرمش؟ چه روشی هست برای جیش گرفتن و اینکه باهام همکاری کنه بیاد دستشویی؟ وقتی میریم مهمونی چیکار کنم؟  من شنیدم پسرا دیرتر دستشوییشون میگند ولی پسر من دو ماهه میگه من از ترس این موضوع برنداشتم الان میترسم خنگ بشه.

روش زن داداشم 

هر وقت جیش کرد تو خونه بزنش😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حداقل باید 7 تا 10 روز زمان بدی به بچه 

دختر من 2 سال و 7 ماهش بود گرفتم یک هفته طول کشید تا عادت کنه 

خونه رو هم چندبار جیش کرد 

دیگه بعد یک ماه که خیالم راحت شد از پایین تا بالای خونه رو شستیم تمیز شد

زود به این دلیل بچه آمادگی نداره. اگر داشت. کثیف نمی‌کرد من بچه هام دوسال نیم پوشک بود. یکماه پوشک م ...

چرا آمادگی نداره؟ خودش دوست داره بره ولی من که بهش میگم فقط لجبازی میکنه. 

عزیزم حداقل باید 7 تا 10 روز زمان بدی به بچه دختر من 2 سال و 7 ماهش بود گرفتم یک هفته طول کشید تا عا ...

من انتظار دارم بعد یکروز متوجه بشه و بگه. 

موقعی که میبردینش مهمونی یا پارک چیکار میکردید؟؟ 

توالت فرنگی کوچیک رنگی براش بخر تشویق میشه آره پسرا کلا دیرتر گرفته میشن

داره ولی نمیشینه روش. اطرافیا کاملا تعجبن از دو سالگی جیشش میگه ولی من که میگم بریم دستشویی نمیاد. 

گمونم باید زود زود ببریش دسشویی ، مخصوصا وقتایی که هندوانه و آب و اینا میخوره . توالت قشنگ هم براش بخر . وقتایی مهمونی پوشکش کن یا مهمونی هم زود زود ببرش دسشویی . همه جا تعریف کن جلوی خودش ازش ‌‌بگو عمه می‌دونی پسرم دیگه بزرگ شده پوشک نمیشه ؟ دایی می‌دونی پسرم خودش میدوه می‌ره دسشویی ؟ جایزه باید براش بگیرم اینقدر پسرم خوبه ‌‌.   

بچه شما آمادگی نداره

دختر منم ۲۱ ماهشه پوشک درمیاره میره پشت در دسشویی میمونه

این دلیل بر آماده بودن از پوشک نیست

وقتی توانایی دفعش نداره

نمیتونه بگه دسشویی داره

ینی آماده نیست

روش زن داداشم هر وقت جیش کرد تو خونه بزنش😐

وا این دیگه چه مدلشه؟

اسی من دوقلو دارم و جفت را باهم از مای بی بی گرفتم 

فقط کافیه دوسه روز کامل وقتتو بذاری 

من دوروز تمام تو دسشویی نشسته بودم 

تا جیش نمیکردند بیرون نمیومدم براشون قصه میگفتم شعر میخوندم دست میزدم بازی میکردم شکلات میذاشتم قول بستنی میدادم 

تا جیش میکردند همون موقع میبردم بستنی میخریدم براشون از سر کوچه 

روز سوم قشنگ یاد گرفتند اصلا اذیت نشدند 

مواظب باش جیغ نزنی سرش یا دست روش بلند نکنی