2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو و آشپز فقط میتونن

96 بازدید | 19 پست

بگن .

چرا لپه های تو خورشت همیشه سفته .رود هم بار میزارم جا میفته ولی لپه هام سفته .

خالم ۲ ساعته قیمه میزاره ولی لپه هاش پخته 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

از قبل خیس کنین 

بعضی لپه ها هم دیرپز هستن 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لپه رو باید از قبل بپزی

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

منم همین مشکلو جدیدا دارم، یکی مارک لپه ای که میخرم عوض شده قبلا اطیط میخریدم، یکی اینکه دیگه حوصلم ...

ببین من هر روشی بگی  تست کردم .بازم سفته .خالم چند بار جلوم درست کرده .میریزه تو هم سریع هم جا میفته و میپزه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
اولا جنس لپه ها باید خوب باشهدوماه مون اول با گوشت هات بریز داخل زودپزاول تفتش بده بعدا بریز باهم بپ ...

اره بابا همون اول میریزم .تازه قبلش یکم میزارم بجوشه خودش با اب

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰