منم باردارم و فیبروم دارم،هفته پیش ازدرد پهلو و ناف شروع شد،تااینکه ب شدت دردم زیاد شد و رفتم بیمارستان،یعنی نمیتونستم راه برم،دیگه دکتر معاینه کرد و شیاف داد و بعد از ده روز استراحت خداروشکر بهتر شدم،باید کار سنگین نکنی ب خودت فشار نیاری وگرنه تحریک میشن،رحم بزرگ تر میشه اونم تحریکش میکنه ،منکه مردم و زنده شدم از درد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پهلوی راستم شدید درد داره، دردش طوریه که نفس هم میکشم انگار انقباض شدیدی داره، ماه چندم همچین در ...
من ۲۳هفته بود ک اینطور شدم،واسه منم ۳تایی هستش سایزش هم مختلفه،دکترم گفتم وقتی بارداری خونرسانی ب فیبروم نمیشه واسه همین درد میگیری و یه علت دیکه رحم داره بزرگ میشه ب فیبروم ها فشار میاره،خدا خیلی رحم کرد،چون بااونهمه درد احتمال زایمان زودرس داد ،فقط باید حواست باشه استراحتتو بیشتر کنی تا تحریک نشی،ببین درد من اینقد شدید بود اصلا ن میدونستم بخابم نه میتونستم بشینم شکمم سنگ شده بود؛یعنی واقعا حالم بد بود دوهفته زمان برد تا بهترشدم