2777
2789
عنوان

درد شدید فیبروم در بارداری

37 بازدید | 3 پست

خانم ها 3 تا فیبروم حدود 5 سانتی تو شکمم دارم امروز از درد گریه میکردم 

تروخدا اگر تجربه ای از فیبروم بارداری و میزان دردش دارین به من بگین 

هر تجربه ای دارین

منم باردارم و فیبروم دارم،هفته پیش ازدرد پهلو و ناف شروع شد،تااینکه ب شدت دردم زیاد شد و رفتم بیمارستان،یعنی نمیتونستم راه برم،دیگه دکتر معاینه کرد و شیاف داد و بعد از ده روز استراحت خداروشکر بهتر شدم،باید کار سنگین نکنی ب خودت فشار نیاری وگرنه تحریک میشن،رحم بزرگ تر میشه اونم تحریکش میکنه ،منکه مردم و زنده شدم از درد 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

منم باردارم و فیبروم دارم،هفته پیش ازدرد پهلو و ناف شروع شد،تااینکه ب شدت دردم زیاد شد و رفتم بیمارس ...

منم پهلوی راستم شدید درد داره، دردش طوریه که نفس هم میکشم انگار انقباض شدیدی داره، ماه چندم همچین دردی کشیدی؟ سایز فیبرومات چنده و چند تاست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پهلوی راستم شدید درد داره، دردش طوریه که نفس هم میکشم انگار انقباض شدیدی داره، ماه چندم همچین در ...

من ۲۳هفته بود ک اینطور شدم،واسه منم ۳تایی هستش سایزش هم مختلفه،دکترم گفتم وقتی بارداری خونرسانی ب فیبروم نمیشه واسه همین درد میگیری و یه علت دیکه رحم داره بزرگ میشه ب فیبروم ها فشار میاره،خدا خیلی رحم کرد،چون بااونهمه درد احتمال زایمان زودرس داد ،فقط باید حواست باشه استراحتتو بیشتر کنی تا تحریک نشی،ببین درد من اینقد شدید بود اصلا ن میدونستم بخابم نه میتونستم بشینم شکمم سنگ شده بود؛یعنی واقعا حالم بد بود دوهفته زمان برد تا بهترشدم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....