2777
2789
عنوان

کاش فرهنگیان قبول بشم

265 بازدید | 26 پست

یعنی میشه کد ۵ ام برطرف بشه بعد بهمن برم دانشگاه 

ای خدا کاشکی بشه :)))

کاشکی واقعا کد ۵ ام تا بهمن برطرف بشه و بعد از این همه استرس بالاخره یکم راحت بخوابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کد پنج یعنی مشکل گزینشی بوره و از لحاظ کنکور و نهایی نمره خوبی کسب کردیم فقط بخاطر گزینش رد شدیم

دبیری چه درسی بوده به این مشکل خورده؟تراز کنکور و نهایی تون چند شده؟یعنی گزینش که میان محل میپرسن یا مصاحبه بد شده؟ من میشناسم یکی اینجور بود بهمن رفت 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

دبیری چه درسی بوده به این مشکل خورده؟تراز کنکور و نهایی تون چند شده؟یعنی گزینش که میان محل میپرسن یا ...

من هم دبیری کد ۵ گرفتم هم ابتدایی ...

تراز معرفی به ارزشیابیم ۷۱۰۰ بود 

تراز معدلم ۸۸۰۰

تراز مصاحبه ام ۸۷۰۰

باید برم اعتراض بزنم اونجا بهم بگن مشکل کجا بوده ولی مربوط میشه به احکام و حجاب

من هم دبیری کد ۵ گرفتم هم ابتدایی ...تراز معرفی به ارزشیابیم ۷۱۰۰ بود تراز معدلم ۸۸۰۰تراز مصاحبه ام ...

آره حتما اعتراض بزن معمولا جواب میده

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

خیلی رعایت کن از نظر حجاب و اینا قبول میشی 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
جدی ؟امیدوارم همینطور باشه ... من خیلی میترسم که نکنه فرایند اعتراضم طول بکشه ...شما چه مشکلی داشتید ...

یکی از دوستام خواهرش کد پنج بود بهمن رفت دانشگاه

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍