2777
2789

خیانتش رو چن ماه پبش فهمیدم با زن پسر عموش منم اکانت هاشو خواستم ازش اونم قبول کرد رمز گوشیش رو هم باز گذاشت چن ماه از خیانتش میگذره خیلی دعوا داشتیم مخصوصا من سر خیانتکردن چن ماه غر غر کردم سرش حالا زندگیمو جهنم کرده فقط شبا میاد خونه نه ناهار نه شام میخوره خونه مادرش ناهار و شام میخوره اول که فهمیدم خیانت میکنه محبت کرد بهم جلومو گرفت نزاشت برم ولی همون چن روز اول بود بعد همون آدم بی محبت قبل شد الان یک ماهی هست خونه نیومده فقط برای خواب اومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع متاهل بود دو تا هم بچه داشت یه زن ۴۰ ساله رو به من ۲۶ ساله ترجیح داد

عزیزم اگه شوهرت ارزششو داره برای بهتر شدن رابطه ات با سیاست و کیاست تلاش(جوری که خودتو کوچیک نکنی ) کن اگر با توجه به شناختی که ازش داری ارزششو نداره سعی کن جوری کنی که کمتر بهش فکر کنی و رنج بکشی