2777
2789
عنوان

پانزده میلیون پول اب

189 بازدید | 21 پست

یه خرییتی کردیم به همسایه بی شعور آب دادیم الان جریمه شدیم که همسایه جوابگو نیست کلا مارو میپیچونه 

یه راهی هست بریم تخفیف بگیریم خودمون ماهی ۱۵ حقوق داریم نمیتونیم پرداخت کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقیر و معتادن نون شبم ندارن .مصرف شخصی خاستن .خونه رو جدید ساخته بودن کنتور نگرفته بودن پول نداشتن گ ...

دلت واسه یه معتادسوخته؟

یه معتادهمون پولی که میده موادمخدرمیدادکنتورمیخرید😐همون پول موادمخدرروبده نون شب

یا خدااااا چقد بیشعورن اونا خوبی به کسی نیومده ولی پیگیر باش هر روز هر روز برید دم درشون، حتی اگه پو ...

بی شعور تر از این حرفا هستن خونه پیدا نمیشن 

کجا مراجعه کنم به نظرت تخفیف میدن فرمانداری امام جمعه ای و..؟

دلت واسه یه معتادسوخته؟یه معتادهمون پولی که میده موادمخدرمیدادکنتورمیخرید😐همون پول موادمخدرروبده نو ...

برا معتاد نه برا زن و بچش زنشو مجبور به کار می‌کرد کار بنایی کارگری تو ساخت خونه

بی شعور تر از این حرفا هستن خونه پیدا نمیشن کجا مراجعه کنم به نظرت تخفیف میدن فرمانداری امام جمعه ای ...

🔹 مراجعه به اداره آب منطقه

حتماً باید مستقیم به اداره آب و فاضلاب محلشون بره. معمولاً برای قبض‌های سنگین، طرح تقسیط وجود داره.

با در دست داشتن قبض و مدارک (کارت ملی، سند یا اجاره‌نامه) درخواست قسط‌بندی کنه. خیلی وقت‌ها قسطی می‌کنن.

🔹 درخواست رسیدگی به اعتراض مصرف

اگه مصرف غیرعادی باشه (مثلاً ناگهانی خیلی زیاد شده باشه) می‌تونن درخواست بازبینی کنتور بدن.

کارشناس اداره آب میاد و بررسی می‌کنه که مصرف غیرمعمول به خاطر نشتی یا استفاده غیرمجاز بوده یا نه.

اگه ثابت بشه مصرف واقعاً برای خودشون نبوده، احتمال تخفیف یا اصلاح قبض هست.

🔹 شکایت از همسایه

چون میگی همسایه موقع بنایی از آب استفاده کرده، میشه به صورت حقوقی یا از طریق شورای حل اختلاف محلی پیگیری کرد.

البته این مسیر زمان‌بره، ولی برای اینکه خسارت رو از همسایه بگیرن می‌تونه راه آخر باشه.

🔹 تخفیف ویژه یا مساعدت

بعضی وقت‌ها اداره آب برای خانواده‌های کم‌درآمد یا در شرایط خاص، بخشش یا تخفیف بخشی از بدهی در نظر می‌گیره (باید حضوری پیگیری کنه).

👉 پیشنهاد من: اول بره اداره آب و موضوع رو توضیح بده، معمولاً راحت‌تر از چیزی که فکر می‌کنن قسطی می‌کنن یا حتی یه بخشی رو کم می‌کنن.

یا خدا چقد اب مصرف کرده.. شمام اشتباه کردین خوبی کردین مستاجرتونم بلند کنین معلوم نیس مستاجر اینقد ا ...

مستاجر و بیرون کردیم الان خودمون نشستیم مستاجرمون یه لول بدتر از اینا بود به جان دخترم هر چی میگم عین حقیقته ولی بعضیا باور نمیکنن مستاجر بی شعور تر از اینا بود یه تبعیدی بود نیومد خونه رو خودش تحویل بده خسارت بده خونه رو هم ب گند کشیده بود دخترش فرستاد وقتی گفتیم قبضارو تصویه کن خسارت هارو بده گفت روتون ننگ میزنم به دخترم نظر داشتین