2777
2789
عنوان

امروز تولدمه

89 بازدید | 13 پست

۲۵ ساله میشم 

دعا کنید عاقبت بخیر بشم 

بااینکه متاهلم همیشه کیکم تنهایی میرم واسه خودم میخرم🤕😂💔 دیشبم گیرداده دیگه نباش 

خداکنه یجوری بگذره به حال الانم بخندم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولدت مبارک 💖

انشاءالله بهترینها برات رخ بده 🤗

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

من روز تولدم یا درخت میکارم

یا به نیازمند کمک میکنم

و خودمم یه شمع روشن میکنم و آرزو میکنم

کیک و شیرینی نمیگیرم چون پر از قند و چربیه و مضره

و این دو تا کار میشه خیر دنیا و آخرتم ان شاالله🌺

من روز تولدم یا درخت میکارمیا به نیازمند کمک میکنمو خودمم یه شمع روشن میکنم و آرزو میکنمکیک و شیرینی ...

چه خوب 👌🏻

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
من روز تولدم یا درخت میکارمیا به نیازمند کمک میکنمو خودمم یه شمع روشن میکنم و آرزو میکنمکیک و شیرینی ...

خوشم اومد میخوام تقلیدکنم

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

خدا ازتون قبول کنه عزیزممنم از کسی تقلید کردم درخت رو ولی نیازمند رو بخاطر شرایط اقتصادی مون انجام م ...

♥️🤗

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا