2777
2789
عنوان

من اشتباه میکنم یا مادرم

532 بازدید | 31 پست

سلام بچها یجایی رفتم اموزش ببینم کسی ک اموزشم میده آقا هست و بهم گفته استخدامت میکنم بعد ی روز موقع کار  و به کمرم دست زد منم سرش داد زدم میخوام بازم بهش تیکه بندازم و باهاش دعوا کنم بدونه طرف حسابش کیه مامانم سرم داد زده گفته نکن کار خودتو خراب میکنی حالا ی کاری گیرت اومده خرابش کن بنظرتون من درست میگم یا مادرم ک میگه ساکت بمون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه تیکه انداختن نداره 

همین که سنگین باشی کافیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تیکه نندازحواست باشه اگرحرکت دیگری انجام داد واکنش شدیدنشون بده دفعه اول ممکنه حین کاربدون منظوردستشون خورده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖