2777
2789

کاردانی همون فوق دیپلمه

کارشناسی بهتره یهو مستقیم لیسانس میگیری

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی همشون نمیتونم تغییر رشته یا داتشگاه بوم منبع آزمونش چیه ؟

ببین مثلا الان میری کاردانی هوشبری بر فرض میخونی بجای چهار سال شش سال میخونی و تعهدی هم هستش 

بعد دو سال یه ازمون میدی که منبعش فکر کنم همون چیزایی هست که تو اون دو سال دانشگاه خوندی بعد چهارسال بقیه رو میخونی کارشناسی رو میگیری که جمعا میشه شش سال 

بعدش دیگه مثل رشته های تعهدی دیگه چند سال تعهدی داری 

نه نمیخوام بمونم از دانشگاهی که گفتی یکم میگی ؟

ببین این دانشگاه تهرانه و خب بومی گزینی هستش یعنی اکثرا کسایی که مال استان تهرانن اینجا قبول میشن یه درصد کمی از ظرفیتش می‌ره برای شهرهای دیگه 

و خب دانشگاهی هست که وابسته به سپاه هست 

مثل دانشگاه فرهنگیان از همون اول حقوق میدن بهت و بعد تعهد کار کردن براشون و اینارو داری 

و یکسری از رشته هاش رو فقط برای خانوما داره و کلا هم علوم پزشکیه 

اگه تهرانی خوبه ولی اگه نیستی زیاد نه