رفتم دکتر داخلی بعد یک ساعت بیشتر منتظر خانم دکتر شدیم تو اوج گرما مطب اصلا ن کولر داشت ن حتی پنکه !ن آب سرد کن ..ب منشی ک گفتیم گفت خیلی ب خانم دکتر گفتم اصلا ن پنکه ن کولر هیچی نمیاره واقعا ادم مریض میشدتو گرما بعد این همه مدت ک منتظر شدیم اخرش دکتر اومد بعدش وقتی نوبتم شد رفتم داخل اتاقش و مشکل اینا گفتم ولی خانم دکتر همش میگف چند کیلویی وزنت چقدر همش نگاه ب پایین تنه میکرد پایین تنه م تپله حالا من واسه سیاهی رفتن چشم اینا سرگیجه رفته بودم اصلا ربطی ب وزن نداشت واقعا حس بد گرفتم حس اینک زشتم بدم اصل قضیه ول کنی بچسبی ب حاشیه تا حالا رفتی دکتر اینجوری پیش اومده ،آخرش گف ورزش کن گفتم والا ورزش میرم خودش خیلی خیلی لاغر بود ب علاوه صورت استخونی خیلی شدید و تو رفته و عمل فراون و پرژل درصورت ،میگفت پاشو ببینم دور کمرت تپله یا لاغره😕😕😕😕 اصلا من مونده بودم چ ربطی داشت خلاصه حس خیلی بد داد بهم ب غلط کردن افتادم چرا رفتم دکتر .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره گلم میدونم میپرسن ولی باور کن ما خانما حس شیشم قوی قشنگ حس بد و خوب میفهمیم وقتی ب جای چشما همش نگا کنی ب کمرت و پایین تنه ت حس بد میگیری هی ادم با خودش میگ مگ من چجوری ام چرا اینجوریه خب لنتی نگا کن ب چشام حرف بزن حالا خوبه خودش هم خانم بود