2777
2789
عنوان

فرقی که مادرم بین من و داداشام گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 64 پست
وای ۱۵۵ خیلی کمه😭😭منو شوهرم هردو ۱۷۰ولی مرد ۱۷۰ مرد کوتاه میشه حالا من قدم متوسطه اون کوتاه

شوهر من کاش ۱۷۰ بود. ولی خیلی کوتاه هس . مشکل معده روده کچلی و همه چی هم داره و کاری هم نیس . کلا ادم بی عرضه ای هس. خانواده هم هیچی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۵ واقعا کوتاهه حتی واسه دختر. ولی خب مقصر درجه اول مادرته بعدش پدرت بعدش تا حدی خودت.

نباید قبول میکردی، نباید بله میگفتی . وقتی کسی رو دوست نداری وقتی اینو اون میگن زنش شو نباید قبول میکردی. 

الانم اگه زندگیت غیرقابل تحمله یه فکری بکن فردا روزی دو مشت قرص اعصاب و فشار نخوری

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

بمن بارها گفتنچرا خودت قد بلندی زن این شدیعقل نداشتم من چون دوست پسر نداشتمنمیدونستم حتی راه رفتن کن ...

من راضی نبودم موقعی که دیدمش حتی لباساش خیلی بد بود ولی مادرم میگفت مرد فقط اخلاق مهمه. اونم سنتی بود فوری نامزدی دوماه بعد عقد

شوهر من کاش ۱۷۰ بود. ولی خیلی کوتاه هس . مشکل معده روده کچلی و همه چی هم داره و کاری هم نیس . کلا اد ...

عزیزم حق داری

خدا لعنت کنه والدین تبعیض گذارو

خدا انشالا یه دری به روت باز کنه

من میگم شاید درست اندازه نگرفتیا ۱۵۵ من مرد ندیدم

دختر من به باباش برده ۱۲ سالشه قدش۱۶۰ هست

انقدر برای قدش غصه میخورم

نسبت به هم سناش خیلی کوتاهه خیلی😭😭

۱۵۵ واقعا کوتاهه حتی واسه دختر. ولی خب مقصر درجه اول مادرته بعدش پدرت بعدش تا حدی خودت.نباید قبول می ...

من فکر میکردم خواستگار ندارم. زیبا بودم و دانشجو ولی همش ناراحت بودم چرا هیچ کس خواستگار من نیست شوهرمم که اوند ناراضی بودم ولی خوانواده ام گفتن اخلاق مهمههه 

عزیزم حق داریخدا لعنت کنه والدین تبعیض گذاروخدا انشالا یه دری به روت باز کنهمن میگم شاید درست اندازه ...

پسر من هشت سالشه و سه ساله هر شب هورمون رشد میزنه و همچنان کوتاه ترین فرد کلاس هس. هر موقع میخوام امپول بزنم خودمو لعنت میکنم. خودم کوتاه بودم کاش حداقل با یه عرد ۱۷۰ ازدواج میکردم. بله ۱۵۵ هس توی مدارکاش هس 

بهش بگو این حرفهارا بگو ازت راضی نیستم ان دنیاباید جواب بدی

دیشب نامزدی داداشم بود به شوهرم گفتم واجب نیس بیای. دامادای کل فامیلمون بودن همه بالای۱۸۰ . امشب عقد داداشم هس و میخواد بیاد و من از الان غصه ام گرفته

منم ی خواستگار قد کوتاه داشتم ازش خوشم نمیومد هی میگفتن خونواده داره و فلانه حالا قد نداشته باشه خودم ازش بلندتر بودم دیگه به اصرار خونواده نامزد کردم ولی شبرعقد بهم زدم گفتم نمیخام خدا عاقبت بابامو بخیر کنه گفت اگه نمیخای خودم بهم میزنم بهم زدم و زن شوهرم شدم اونم خیلی التماس میکرد ولی ازش خوشم نمیومد شما هم باید بهم میزدی حالا هم اگر خیلی به دلت نیست جدا شو مگه ادم چند بار زندگی میکنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤