هنوزم میزاره ولی اصلی ترینش انتخاب همسر بود. من فرزتد اخر و ۱۹ سالم بود که ازدواج کردم سنتی بود اخلاق که شناختی نداشتیم ولی همون ظاهر نپسندیدم قدش خیلی کوتاه بود سنش زیاد بود. ولی مادرم گفت اینا مهم نیس اخلاق مهمه و خانواده. بعدا فهمیدم نه اخلاق داره و نه خانواده...... از لحاظ ظاهری و اخلاقی و همه چی خودم خیلی سرتر از داداشام هستم. و مامانم برای داداشام حتی یک عیب کوچیک عروس داشت پسند نمیکرد. و اینقدر خواستگاری رفت و رفت تا عروس دلخواه پیدا کرد. یعنی شده بود روزی دوتا خواستگاری میرفت تا بی نقص پیدا کنه. قد بلند زیبا خانواده دار. هر موقع دور هم باشیم عروسامون ۳تا سر و گردن از شوهرم بلند ترن. از اینکه واسه من همه چی سرسری گرفت میسوزم. به من میگفت قانع باش هیچی نخر. هیچ خریدی خوانواده شوهرم برام نکردن. ولی واسه عروسا واسه نشون هم سرویس بردن و سرتاپا خرید کردن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۱۵۵ واقعا کوتاهه حتی واسه دختر. ولی خب مقصر درجه اول مادرته بعدش پدرت بعدش تا حدی خودت.نباید قبول می ...
من فکر میکردم خواستگار ندارم. زیبا بودم و دانشجو ولی همش ناراحت بودم چرا هیچ کس خواستگار من نیست شوهرمم که اوند ناراضی بودم ولی خوانواده ام گفتن اخلاق مهمههه
عزیزم حق داریخدا لعنت کنه والدین تبعیض گذاروخدا انشالا یه دری به روت باز کنهمن میگم شاید درست اندازه ...
پسر من هشت سالشه و سه ساله هر شب هورمون رشد میزنه و همچنان کوتاه ترین فرد کلاس هس. هر موقع میخوام امپول بزنم خودمو لعنت میکنم. خودم کوتاه بودم کاش حداقل با یه عرد ۱۷۰ ازدواج میکردم. بله ۱۵۵ هس توی مدارکاش هس
منم ی خواستگار قد کوتاه داشتم ازش خوشم نمیومد هی میگفتن خونواده داره و فلانه حالا قد نداشته باشه خودم ازش بلندتر بودم دیگه به اصرار خونواده نامزد کردم ولی شبرعقد بهم زدم گفتم نمیخام خدا عاقبت بابامو بخیر کنه گفت اگه نمیخای خودم بهم میزنم بهم زدم و زن شوهرم شدم اونم خیلی التماس میکرد ولی ازش خوشم نمیومد شما هم باید بهم میزدی حالا هم اگر خیلی به دلت نیست جدا شو مگه ادم چند بار زندگی میکنه
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤