2777
2789

سلام به همه 🌹

همیشه برام جالبه بدونم شما چه ترفند یا راز کوچیکی تو آشپزی دارین که باعث میشه غذاتون خوشمزه‌تر از بقیه بشه. آخه ماشالا وقتی تاپیک عکس غذاست همه غذاهاشون جوریه که من کیف میکنم

مثلاً یه ادویه خاص، یه روش پخت متفاوت یا حتی یه عادت عجیب باعث میشه غذاتون خوشمزه بشه اون چیه؟

خیلی خوشحال می‌شم هرکی تجربه‌ای داره بگه

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

والا خیلی زیادن حسش نی تایپ کنم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادمجون از قبل پوست بگیر و نمک بزن و بعد شستن فشار بده آب اضافی خارج بشه بعد تو روغن داغ سرخ کن

واسه قرمه سبزی رازش در سبزی ریز و مدت پخت بالا و ادویه تازه اس

واسه ماهی من زعفرون سابیده شده رو می ریزم داخل ماهی درحال پخت

تخم مرغ اون لخته سفیده رو بگیر بو بد میده

برنج رو بخوای کته کنی به ازای هر لیوان برنج باید یک و نیم لیوان آب بریزی ولی اگه تعداد ش بالای ۴ تا رفت هی کم تر باید بکنی آبو مثلا برا سه لیوان اول برنج یک ونیم لیوان آب بریز برا لیوان چهارم برنج ۱/۲۵ برا لیوان پنجم برنج ۱ ... (کته بیشتر از ۵ لیوان خوب در نمیاد سیسیا)

من تو قیمه دارچین که همتون دیگ‌ میدونین😔😂

چوب دارچین؟ یا پودرش؟

اگه چوب منظورتون هست همین طوری میندازید یا میزارید خیس بخوره

من واقعا هیچ راری ندارم ولی ب طرز عجیبی همه غذاهام فوق العاده میشن همه عاشق دستپختمن

فکر میکنید رازی نداره

مثلا من از یکی از خانوم های اینجا شنیدم میگفت رب رو باید قشنگ تفت بدید و امتحان کردم

و واقعا خوب بود

این خودش یه ترفنده

من خودم ادویه درست میکنم برا غذاهام الانم بادمجون گذاشتم بپزه ادمه ساده ای هستم ولی با عشق میپ ...

به به نوش جانتون

مثلا برای هر غذایی چه ادویه ای استفاده میکنید

فکر میکنید رازی ندارهمثلا من از یکی از خانوم های اینجا شنیدم میگفت رب رو باید قشنگ تفت بدید و امتحان ...

خب یسری چیزارو همه میدونن واضحه کاملا اینک یکی ندونه عجییه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉