2777
2789
عنوان

بچها من کند ذهنم

322 بازدید | 37 پست

۲۰ صفحه جزوه تربیت بدنی یه خط میخونم رد میشم دیگه اون خط یا اون صفحه حتی یه جمله هم ازش یادم نمیاد چجوری بخونم فردا امتحانمه تازه کلیم طول میکشه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ صفحه اس دیگه...زیاد نیست

میگم همونم طول میکشه تو مخم نمیره چجوری بخونم قبلا نخوندمش

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

هر صفحه که می‌خونی برگرد دوباره بخون از خودت بپرس واسه خودت توضیح بده بعد برو صفه بعدی

تنقد کلمات و جملاتش چرته هوف

الان به این نتیجه رسیدی؟پس دوران مدرسه چیکار میکردی با اون حجم از درسا

سه برابر بقیه میخوندم عزیزم :) تو زنگ تفریحا راه رفت و اومد و . و و 

کند ذهن نیستی فکرت مشغولهاول خودتو اماده کنچیزایی ک باعث میشه فکرت درگیر شه رو دور کنمثلا موبایلو بذ ...

اره تمرکز ندارم