mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عنوان رفیقی که بیست ساله باهمیم چنان حرفی بهم زد که 235 بازدید | 23 پست تاعمردارم فراموشش نمیکنممن قصدسفرمشهدداشتیم واونم توآژانس کارمیکنه..ازش خواستم یه هتل خوب قیمت مناسب اگرمیشناسه بهم معرفی کنه..اونم گفت من درصورتی ک بخواین من براتون رزرو کنم میتونم آدرس بدم وگرنه خرجش تو سرچ توگوگله برو سرچ کن خودت..منم جاخوردم وگفتم اکی..بعدش بهش گفت پیارسال خودت بهم آدرس هتل دادی رفتیم گفت اره ولی بی خبررفتین ونگفتین ک من براتون رزرو کنم منکه نمیتونم به شغال دوبار باج بدم؟؟😳😳😳یعنی من پشت صفحه گوشی اینجوری شدم..انگارآب یخ ریختن رومن روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿 1404/06/04 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 گفتم شغال؟؟؟گفت آره..گفتم میفهمی چی میگی؟؟من اصلا متوجه حرفت نمیشم روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8848 آدما رو بعد از اینکه خرشون از پل گذشت میشه شناخت. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
هوابدکاپلیه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2291 خب بهتر که زود فهمیدی برات خوشحالم ببین چه کار خیری کردی و تکرارش کن این آدما برن بیرون از زندگیت💗😍🌸مبارکهههه سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 گفت شما وقتی ازمن آدرس هتل گرفتین باید بامن هماهنگ میکردین ک من براتون رزرو کنم نه اینک خودتون ادرسو بگیرین وبرین مشهد رزرو کنید😑 روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
پرنسا_خانم عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 4443 چرا ایتجوری کرد چه بیشور دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . !
پرنسا_خانم عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 4443 گفت شما وقتی ازمن آدرس هتل گرفتین باید بامن هماهنگ میکردین ک من براتون رزرو کنم نه اینک خودتون ادرسو ... چه عیبی داره دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . !
آزاددبانو عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 9206 گفتم شغال؟؟؟گفت آره..گفتم میفهمی چی میگی؟؟من اصلا متوجه حرفت نمیشم عزیزم این یه ضرب المثل هست. خیلی به صورت کلمه به کلمه معنی نکن. https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 چرا ایتجوری کرد چه بیشور بخاطره حق العملشو بهش ندادیم وازاین ناراحت بودمن خر فکرکردم مرام گذاشته برام وبدون چشم داشتی داره برام هتل پیدا میکنه..نمیدونستم ب فکر سود خودشه روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 چه عیبی داره عیبش تو سودی هس ک براش داره روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عزیزم این یه ضرب المثل هست. خیلی به صورت کلمه به کلمه معنی نکن. یعنی چی؟؟متوجه نشدم روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
هوابدکاپلیه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2291 گفت شما وقتی ازمن آدرس هتل گرفتین باید بامن هماهنگ میکردین ک من براتون رزرو کنم نه اینک خودتون ادرسو ... میشه بگید دوستیتون در چه حد بوده؟شاید اون دوستیو به رفتو آمد خانوادگی میدونه و.... شما مثلا به آشنا بودنو همو یجا دیدن. احساس کردم فقط شما حس کردی دوستشی اون سطحی بوده سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
پرنسا_خانم عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 4443 بخاطره حق العملشو بهش ندادیم وازاین ناراحت بودمن خر فکرکردم مرام گذاشته برام وبدون چشم داشتی داره بر ... خداروشکر رفیق من اینطوری نیس دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . !
judyaboot عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 883 به احتمال زیاد بابت رزرو هایی که از طرف ایشون باشه بهش پورسانت تعلق میگیره و از اینکه سری پیش چیزی نصیبش نشده ناراحته