2777
2789

تاعمردارم فراموشش نمیکنم

من قصدسفرمشهدداشتیم واونم توآژانس کارمیکنه..ازش خواستم یه هتل خوب قیمت مناسب اگرمیشناسه بهم معرفی کنه..اونم گفت من درصورتی ک بخواین من براتون رزرو کنم میتونم آدرس بدم وگرنه خرجش تو سرچ توگوگله برو سرچ کن خودت..منم جاخوردم وگفتم اکی..بعدش بهش گفت پیارسال خودت بهم آدرس هتل دادی رفتیم گفت اره ولی بی خبررفتین ونگفتین ک من براتون رزرو کنم منکه نمیتونم به شغال دوبار باج بدم؟؟😳😳😳یعنی من پشت صفحه گوشی اینجوری شدم..انگارآب یخ ریختن رومن

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

گفتم شغال؟؟؟گفت آره..گفتم میفهمی چی میگی؟؟من اصلا متوجه حرفت نمیشم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

آدما رو بعد از اینکه خرشون از پل گذشت میشه شناخت. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهتر که زود فهمیدی برات خوشحالم ببین چه کار خیری کردی و تکرارش کن این آدما برن بیرون از زندگیت💗😍🌸مبارکهههه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

گفت شما وقتی ازمن آدرس هتل گرفتین باید بامن هماهنگ میکردین ک من براتون رزرو کنم نه اینک خودتون ادرسو بگیرین وبرین مشهد رزرو کنید😑

چرا ایتجوری کرد چه بیشور

بخاطره حق العملشو بهش ندادیم وازاین ناراحت بود

من خر فکرکردم مرام گذاشته برام وبدون چشم داشتی داره برام هتل پیدا میکنه..نمیدونستم ب فکر سود خودشه

عزیزم این یه ضرب المثل هست. خیلی به صورت کلمه به کلمه معنی نکن.

یعنی چی؟؟متوجه نشدم

گفت شما وقتی ازمن آدرس هتل گرفتین باید بامن هماهنگ میکردین ک من براتون رزرو کنم نه اینک خودتون ادرسو ...

میشه بگید دوستیتون در چه حد بوده؟

شاید اون دوستیو به رفتو آمد خانوادگی میدونه و.... شما مثلا به آشنا بودنو همو یجا دیدن. احساس کردم فقط شما حس کردی دوستشی اون سطحی بوده

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆