2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مث توام مامانم اب میریزه توچشمام بیدارمیشم

ولی من مطمئنم کارما وجود داره اون موقعی که بعدمدت ها عشق ورزیدن تو روم وایسادی و گفتی نمیخوامت فقط خدا می‌دونه چی ها کشیدم ولی غرورم اجازه نداد جلوت یه قطره اشک هم بریزم چه شب های که من از درد دلتنگی تو نخوابیدم چه روز هوایی که به خاطرت تو روی خانوادم ایستادم من به کارما اعتقاد دارم و می‌دونم یه روزی همین دردی که من کشیدم رو میکشی و اون موقع است که منو درکم می‌کنی حواستون به رفتارتون باشه ، آینده نزدیکه 

من یه مدت هر کاری میکردم بیدار نمیشدم اعصابم خیلی خورد میشد

چند شبه خود بخود بیدار میشم 😁

۱۳۳معظم🌙محبوبم؛تو به اندازه حمله‌یِ ایران به تل‌آویو قشنگی!               

منم همینطوریم باید به زور خودتو مجاب کنی پابشی من یه مدت زنگ گوشیمو خاموش میکردم دوباره میخوابیدم قضا میشد بعد گوشیمو دوبار هشدار میذارم و یک متر دورتر از خودم میذارمش،تا مجبور بشم پاشم وقتی هم پابشم گوشیو خفه کنم یک شوکی میدم به خودم برق ار سرم میپره بعدشم بری وضو بگیری کلا دیگه خوابت نمیگیره بعضی شبا انقدر که خوابم نمیگیره میام نی نی سایت

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

من یه مدت هر کاری میکردم بیدار نمیشدم اعصابم خیلی خورد میشدچند شبه خود بخود بیدار میشم 😁

باز من برعکس یه مدت سر نماز صبح همش بیدار میشدم چقدرم پز میدادم به بقیه که ندای الهی میاد بیدارم میکنه 😂

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐
منم همینطوریم باید به زور خودتو مجاب کنی پابشی من یه مدت زنگ گوشیمو خاموش میکردم دوباره میخوابیدم قض ...

آره من شنیدم که برنامه آلارم هست تا یه بازی رو انجام ندی زنگش تموم نمیشه اینم خوبه 

باز من برعکس یه مدت سر نماز صبح همش بیدار میشدم چقدرم پز میدادم به بقیه که ندای الهی میاد بیدارم میک ...

یکی بود اینجا میگفت من به بالشتم میگم بیدارم میکنه🤨😂

۱۳۳معظم🌙محبوبم؛تو به اندازه حمله‌یِ ایران به تل‌آویو قشنگی!               

راهکارهای بیدار شدن برای نماز صبح:

برای ادای به موقع نماز صبح:

1. قبل از خواب نیت کنید و از خدا بخواهید که نماز صبح به موقع بیدار شوید.

2. سعی کنید نمازهای دیگر را اول وقت بخوانید تا برای نماز صبح هم اشتیاق و انگیزه بیشتری داشته باشید و توفیق ادای نماز صبح نصیبتان شود.

3. برای به موقع بیدار شدن و ادای نماز صبح، به امام زمان متوسل شوید.

4. آیه آخر سوره کهف را قبل از خواب برای بیدار شدن و ادای نماز صبح بخوانید.

5. شبها زودتر بخوابید تا موقع نماز صبح، با نشاط و سرحال از خواب بیدار شوید.

با انجام ادامه نکات، خیر و برکت و ثوابهای زیاد دریافت نمایید.

قبل از خواب سه بار سوره توحید و صلوات بر انبیا و ائمه و استغفار برای خودتان و پدر و مادر و همه مؤمنین را انجام دهید.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
راهکارهای بیدار شدن برای نماز صبح:برای ادای به موقع نماز صبح:1. قبل از خواب نیت کنید و از خدا بخواهی ...

مممنونم عزیزم 💕💕