2777
2789

چیکارا کردین واسه لاغر شدن?

تو چند ماه چند کیلو/سایز کم کردین?

بگییییددد منم لاغرشممم

- شب بخیر به تو و غمت در وداعی ك آماده‌اش نبودی :)!

هنوز در مسیر لاغریم از 73 به 62.5 رسیدم ماه قبل پرخوری داشتم الان 65 هستم ولی دارم سعیم رو میکنم

تجربه ام میگه اصلاح سبک زندگی بهترین روش لاغری هست

من خودم پرخوری عصبی دارم همین چاقم میکنه پرخوری عصبیم هم ناشی از سبک غلط زندگیمه

ورزش + سالم خوری = خوش اندام بودن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز در مسیر لاغریم از 73 به 62.5 رسیدم ماه قبل پرخوری داشتم الان 65 هستم ولی دارم سعیم رو میکنمتجرب ...

توی یک ماه عزیزم؟

اصلاح سبک زندگی یعنی چیکار کنم میشه کامل بگی

من درد لگن دارم دکتر نرمش داده بهم اونا رو که انجام میدم شکمم کوچیک شده کلی شیرینی و شکلات و بستنی و ...

مرسی ازت🩵

چند ماه انجام دادی؟

توی ۱ ماه ۳ کیلو کم میکنی

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن 

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله و نوشابه و آبمیوه مصنوعی و مربا رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی 

میانوعده: میوه، خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون، تخم شربتی، تخمه 

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو 

برنامه ی بشقاب رو نصب کن و کالری برات میشماره، وزنتو در ۲۰ ضرب‌کن  و ۱۵۰ ازش کم کن. اون میشه کالری موردنیاز روزانت توی روز

(هرکس با هر وزنی، زیر ۱۰۰۰ کالری و بالای ۲۰۰۰ کالری نباید بخوره) 

روزی ۲۰۰ کالری میوه و ۳ عدد خرما باید بخوری و صبح تقریبا ۵۰ گرم نون و ظهرم از ۷ تا قاشق برنج بیشتر نخوری 

شب برنج و سیب زمینی و ماکارونی ممنوع ❌ چون شکمو بزرگ میکنه

شام: خورشت، نان، نیمرو، سوپ جو، خوراک لوبیا، پنیر 

یه روز درمیون میتونی برنج بخوری 

صبحانه پنیر و خیار و گوجه ممنوع چون سردن و باعث گرسنگی توی طول روز میشن. کره بادام زمینی و ارده شیره و تخم مرغ آبپز مناسب صبحانه هست چون گرمن و باعث سیری توی طول روز میشن 

روغن کنجد و زیتون بهتر از روغنای توی بازارن

داروی دوای بلغم فوق العاده س

اتفاقا بلغم دارم

قرص بلغم بخورم?

میشه هرکاری واسه متعادل کردن بلغم کردی رو بهم بگی

من کلا خوراکی و شیرینجات رو حذف کردم حالا چی بشه ماهی یبار یه کوچولو بخورم نخورم 

صبحانه نمیخورم ناهار هم خیلی ساده در حد تخم مرغ و سیب زمینی آب پز یا پنیر 

شام هم خیلی خیلی کم میخورم ۷۲ بودم شدم ۶۹ ولی وزن هدفم ۶۰

توی ۱ ماه ۳ کیلو کم میکنیقند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره ...

مرررررسیییی🩵🩵

من ی مدت قند رو حذف کردم یکمم میرقصیدم توی یک هفته قشنگ مشخص شده بود لاغر شدم

میشه برنامه مو بهت بگم اگه حوصله داری ببینی خوبه؟🥲

توی یک ماه عزیزم؟اصلاح سبک زندگی یعنی چیکار کنم میشه کامل بگی

نه تاپیکام رو ببینی هست

چندین ماه طول کشید

اصلاح سبک زندگی یعنی شناسایی عواملی که چاق کننده است

مثلا مسیرهایی که عادت داری با ماشین بری پیاده بری

پرخوری نداشته باشی

قبل سیری کامل دست از غذا بکشی

چیزای مضر رو حذف کنی

باشگاه بری 

با ادمای خوش اندام نشست و برخاست کتی تا لایف استایل اونا رو پیش بگیری

هرکسی سبک زندگی خودش رو داره

مثلا من شیرینی زیاد میخورم، یا وقتی عصبیم پناه میبرم به خوردن، تایم طولانی سرکارم و پشت میز نشینم اینا دلیل چاقیم هستم اینارو اصلاح کنم خوش فرم میشه بدنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم