2777
2789
عنوان

باردارى با دو ساك حاملگى و راهنمايى لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست

دوقلو های منم ناهمسان با دو تا ساک و جفت جدا بودن...منم جا خوردم و نگران شدم...اما می گذره...زایمان طبیعی هم نمیشه کرد سخته...برای من که سزارین برخلاف تصورم خوب پیش رفت...انشالله به سلامتی این دوران رو بگذرونی.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

شما چون دوقلو هستن. بعد اولین زایمانته خیلی ریسکش بالاست. بعد اصلا اگه یکی هم بود از کجا معلوم میتون ...

اخ منم

بشنوم غش مى كنم😂

قديمى ها چطورى زايمان مى كردن😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلو های منم ناهمسان با دو تا ساک و جفت جدا بودن...منم جا خوردم و نگران شدم...اما می گذره...زایمان ...

خدا رو شكر

بالاخره كسى رو در شرايط خودم ديدم

شما چطور گذشت برات ؟

ماههاى اخر چطور بودى ؟

خيلى ورم داشتين ؟ و اينكه واقعا سزارين راحت بود براتون ؟

خدا رو شكربالاخره كسى رو در شرايط خودم ديدمشما چطور گذشت برات ؟ماههاى اخر چطور بودى ؟خيلى ورم داشتين ...

من وزنم خیلی بالا رفته بود...اول بارداری ۵۰ کیلو بودم آخر بارداری ۷۱ کیلو...سزارین باز از نظر من از طبیعی راحت تره...زایمان طبیعی برای دوقلو خیلی سخته.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اخ منمبشنوم غش مى كنم😂قديمى ها چطورى زايمان مى كردن😭😭

قدیم. تحرک زیاد داشتن.  غذا شون سالم بود   الان بدن ها همه داغون کلی مریضی داره ادم. تحرکی نیست غذاها اکثرن شیمیایی. تا حامله میشی کلی ورم میکنی فشار و قند بارداری هزارتا مشکل دیگه. اعصاب ها داغون

عزیزم‌منم‌دارم قرص میخورم چندروز بداز پریودی امپول ازادسازی زدی چقدر بدش اقدام کردی لطفا جوابم بده م ...

انشاالله عزيزم جواب مى گيرى اين ماه

تاپيك هام هست

روز ١٢ دكتر براى من دو تا HCG نوشته بود، زدم روز ١٣ رفتم سونو از سر كنجكاوى دو تا فولى سايز ٢٢ سر جاشون بود

هنوز ازاد نشده بود، شبش درد پهلو داشتم اقدام كردم

البته فردا شبش هم دوباره درد پهلو داشتم

يعنى يكى ش ٣٦ ساعت بعد ازاد شده بود يكى ش ٦٠ ساعت بعد

واسه همين توى سونو سنشون يه روز اختلاف داره، يكى شون ٥ هفته و شش روزه اون يكى ٦ هفتشه

يه دوره لتروزول خوردم اتفاقى اينطورى شد

منم با لترزول دوقلو باردار شدم ناهمسان هستن ،دختر وپسر ،۱۴هفتگیسرکلاژ شدم ،چون طول سرویکسم تو ۱۲هفته شد۲۷دیگه همچیز خوب پیش رفت تا قندم لب مرز شد اول شش ماهگی،وبسیار قند ونون و برنج کم کرذم کلا۱۳کیلو اضافه کردم تا اخر ،اول ۳۶هفتگی بدلیل انقباض سزارین اورژانسی شدم خداروشکر شب قبلش امپول ریه زده بودم مشکلی برای بچه ها پیش نیومد، از رو ز دوم  هم خودم کارامو کردم البته من خوش گوشت هستم ،ولی کلا دوقلو زحمت بسیار داره و حتما باید کمکی داشته باشی،انشاالله صالم بدنیا بیان

خدایا شکر  

منم با لترزول دوقلو باردار شدم ناهمسان هستن ،دختر وپسر ،۱۴هفتگیسرکلاژ شدم ،چون طول سرویکسم تو ۱۲هفته ...

ممنونم ازت كه منو از تجاربت با خبر كردى

آمپول ريه نمى دونم براى چيه 

منم بايد بزنم ؟

و اينكه به نظرتون كدوم بيمارستان و دكتر بهتره

شما ورم داشتين ؟

من خيلى از ورم مى ترسم

من كلاً از وقتى فهميدم دو قلوعه ترس برم داشته

اصلا خودمو باختم، شبها خيلى كابوس مى بينم

واقعا نمى دونم بايد چيكار كنم، مثل شما بعيد مى دونم خوش گوشت باشم، يكم بد مريض و لاغرم🙁