2777
2789

دوستان ديروز توى سونو دو تا ساك باردارى و جنين ديده شد كه خيلى جا خوردم، ولى خدا رو خيلى شاكرم و عاشق دو قلو هستم مخصوصا نا همسان😍

ولى يه نگرانى هايى داره اذيت م مى كنه اگه براتون مقدوره منو راهنمايى كنيد، اول اينكه ديگه نمى تونم طبيعى زايمان كنم ؟ از بخيه ى سزارين خيلى مى ترسم و از اينكه هيكل م خراب بشه، اولين بچه م هست، مى ترسم ورم كنم ماههاى آخر و خيلى گنده بشم اينم فكرمو بهم ريخته، وزنم ٤٦ كيلوعه، بعد از به دنيا اومدنشون تا چند روز نمى تونم تكون بخورم ؟

همين الانشم هيچ مشكلى ندارم ولى دكتر هم شياف داده هم استراحت نسبى نه كاملاً مطلق، نگرانم، تا صبحم خواب هاى عجيب ديدم، و خيلى مى ترسم دندونهام خراب شه، كلسيوم و ويتامين هاى بدنم خيلى كم بشه، بايد چيكار كنم🤭🥹

مادر شدن تاوان داره 

تاوانشم از خود گذشتگی هست

با دارو هایی که تو هر ماه بارداری دکترت تجویز میکنه میتونی جلوگیر کنی از عوارضش

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

تا ده پونزده روزم‌دوره نقاهت سزارینه ولی هرچی پاشی راه بری زودتر سرپا میشی

در ضمن مبارک باشه💕💕

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂اول مبارکه بسلامتی بغلشون بگیری. برای کلسیم اینا نترس دکتر قرص ویتامین میده.  خوال اینا  طبیعی هست کابوس.  زایمان طبیعی هم میشه ولی ریسکش بالاست مخصوصا ک زایمان اولته.  برو سزارین شو راحتره برات خیلی

نگران نباش 

شیاف بعد سزارین خیلی ریلکست می‌کنه 

سه چهار روز شیاف میزنی و خوب میشی 

شما که وزنت پایین 

سی کیلو هم اضافه کنید 

هیکلت بهم نمیریزه 

مثلاً گفتم 

بعد زایمان هم زود وزن میاد پایین 

حداقل بیشتر نصفش

مبارکه😘الان که دعات میگیره میشه برای منم دعا کنی برای دخترم همدم بیارم

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

مادر شدن تاوان داره تاوانشم از خود گذشتگی هستبا دارو هایی که تو هر ماه بارداری دکترت تجویز میکنه میت ...

مى دونم چى ميگيد

دست خودم نيست ولى، همه ش احساس مى كنم زندگى م هيچوقت به حالا قبل برنمى گرده😂

😂😂اول مبارکه بسلامتی بغلشون بگیری. برای کلسیم اینا نترس دکتر قرص ویتامین میده. خوال اینا طبیعی ه ...

اخه براى طبيعى ١٠ يا ١٥ روز نمى افتى، همونو پا ميشى، اگه من بدنم تمام بخيه بخوره از جاى بخيه و دردش، كى كارهامو اين دو تا بچه رو انجام بده، اصلا فكرم خيلى بهم ريخته

اخه براى طبيعى ١٠ يا ١٥ روز نمى افتى، همونو پا ميشى، اگه من بدنم تمام بخيه بخوره از جاى بخيه و دردش، ...

شما چون دوقلو هستن. بعد اولین زایمانته خیلی ریسکش بالاست. بعد اصلا اگه یکی هم بود از کجا معلوم میتونستی طبیعی بیاری. خواهر من دو شبانه درد کشید اخرش سزارین شد  شما درد طبیعی  رو نکشیدی نمیدونی😂 من رفتم دنبال ابجیم. صدای درد و جیغ زنا میومد. من دست پام شل شد.  بعد ابجیم سزارین شد. رفتم شب پیشش بمونم. از بس هم تختی هاش درد ناله. ی فضای بود من غش کردم. جامون برعکس شده بود. ابجی بیچاره ام زیر بغل منو گرفته بود😂😂😂