2777
2789

داداشم الان برگشته از دادگاه نشسته و داره آه و ناله میکنه که بد شانسی اورده تو پرونده موکلش هر سوالی دارید ازش بپرسید جوابتون رو با حوصله و کامل میده 

مهندس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرابدشانسی؟الان اعصابش خورده مطمینا

میگه طرف ورداشته قتل کرده افتاده تقصیر موکل من من باید بشینم ثابت کنم این طرف نکرده بعد شاکی هم از این کله گنده هاست که قتل و مرتکب شده  افتاده بوده انگار دنبالش آدرس خونشو یاد گرفته اومده خونه جیغ و داد 

مهندس 

سلام. پدرم فوت کرده زمانی ک زنده بود ب اجبار مادرم خونه ب نام مادرم کرد بعد خواهر بزرگم مجرده ب مادرم دستور داد ک ارث هیچکسی از بچها رو نده و ی برادر هم دارم و حق ب اونا میده اما ب خودش هم هیچی نرسید اما من راضی نیستم چون مادرم خونه ب اسمشه و من متاهلم  از دستور خواهرم پیروی می‌کنه و اونم ارث تارج می‌کنه ب غریبه ها چیکار کنم راهی ندارم ارثم بگیرم هم ناراحتی پیش میاد هم این ک ب اسم مادرمه باهام لجه یعنی حرفویه

پسری که خودش اعتراف به قتل پسر دیگه ای کرده در نزاع چند جوان. ایا برای قصاص خاتواه مقتول باید پول بد ...

پدر پسره فوت کرده یا خیر ؟

اگر پسره سرپرست خانوار بوده باشد باید پول برای قصاص پرداخت کنند 

ولی اگر نبوده باشد خیر .

مهندس 

قمه کشی در ملاعاماگه طرف شاکی خصوصی نداشته باشه ممکنه خود مدعی العموم شاکیش بشه ؟همینطوری ذهنم درگیر ...

خیر امکان نداره باید شاکی خصوصی داشته باشه طرفی که قمه بهش خورده باید شاکی باشه مدعی العموم نمیتونن 

مهندس 

سلام. پدرم فوت کرده زمانی ک زنده بود ب اجبار مادرم خونه ب نام مادرم کرد بعد خواهر بزرگم مجرده ب مادر ...

ببنید باید توافقات رو با مادر خودتون انجام بدین واین رو بدونید خداروشکر مادر شما هنوز زنده هست و خونه به نامش هست و شما نباید سر ارث. میراث پدرتون دعوا راه بندازین چون مادرتون هنور خدا روشکر زنده هستند و امیدوارم سایشون مستدام 

مهندس 

خونه ک ب اسم مانیس

قرار نیست به اسم شما باشه شما وقتی ارثتون رو ندادن میتونید برید شکایت کنید ولی وقتی مادرتون زنده هستن ارث بهتون نمیرسه ایشالله همیشه سایشون مستدام باشه و ارث دختر هم نصف هست نه کل خونه شما هم میتونید خودتون رو درگیر دادگاه نکنید با صحبت بگید ارثمو زودتر میخوام 

مهندس