2777
2789
عنوان

پسر همسایه با من شوخی میکنه 😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 27 پست

بگیرم بزنمت صدا چیز بدی

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نی نی سایت هر تاپیکی باز میکنم حس میکنم وارد ی دنیای دیگه میشم تمام تاپیک ها عجیب غریب شدن

چون کاربرانش بچه های نوجوون و با دنیای بیمار حاصل از فضای مجازی هستن. دیگه تاپیکهایی که توش زندگی هست نایابه هرچی هست تراوشات ذهنهای بیمار نوجوانهاست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چون کاربرانش بچه های نوجوون و با دنیای بیمار حاصل از فضای مجازی هستن. دیگه تاپیکهایی که توش زندگی هس ...

من ی مادرم وقتی میام اینجا تاپیک این دخترای نوجوون رو میخونم ک میگن رابطه داریم پریودمون عقب افتاده ترس وجودمو میگیره یکی میگه شوهرم موقع رابطه ازم فیلم گرفته میخواد پخشش کنه یکی هزار برابر بدتر از اینا رو میگه واااای معده درد میگیرم بخدا

من ی مادرم وقتی میام اینجا تاپیک این دخترای نوجوون رو میخونم ک میگن رابطه داریم پریودمون عقب افتاده ...

حق دارید خیلی دنیای سیاهی شده برای نسل جدید. البته که خب خانواده خیلی مهمه چقدر محبت کرده تونسته ارتباط بگیره و ...در هر حال با این اموزشایی که تو مجازی میبینن دیگه زندگی هاشون عادی نیست. افتخارشون همینه بتونن نظر چهار تا نر خیابونو جلب کنن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

😔😔اسی من دارم گردو میچپونم لای خرما برای هفتم و سومت روش پودر نارگیل هم بریزم سیسی؟گفتم شاید دوس نداشته باشی تنت تو گور بلرزه

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

واقعا مردی؟🥲🧐

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

ممنون ک وقت گذاشتی ان شالله دخترا گول این پسرا رو نخورن

زیاد باور نکن اینجا رو ولی منم واقعا تعجب میکنم مثلا دختر چندسال بایکی رابطه داشته دیگه نمیکن خونواده ای دارن فردا باید ازدواج کنن نمیدونم چطور راحت اینکارو میکنن بعدم میان افسرده وناراحت برااینک پسره ولشون کرده تربیت خانواده خیلی مهمه 

ممنون ک وقت گذاشتی ان شالله دخترا گول این پسرا رو نخورن

💗