یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عاق کنن تا خسته شن. اینا از خودخواهی مطلق میاد خدا خودخواهی رو دوست ندارهبرا حقت بجنگ همینا بعدا میا ...
شاید یکی واقعا نخاد بره سمت گناه نخاد دوست پسر بازی دور از چشم خانوادش بکنه اما بخاد واقعا با فرد مورد علاقش عقذ کنه ک اونم خانوادش بگن ن و در سنی باشه ک واقعا خودش بتونه تصمیم بگیره و هیچکسی هم حمایت مالی و عاطفی نکنن فقد رد کنن خاستگاراشو
عقدشون بدون پدر قبوله؟
بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
بابای منم همین بود اگه اعتراضم میکردم میگف دنبال شوهری وشوهرمیخوای وازاین چرت وپرتا اخرشم یه بارنامزدیمو بهم زد ولی سرشوهرم محکم وایسادم وشوهرمم وایساد وصدالبته که قسمت بود وخدا کمک کرد وشد
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
بابای منم همین بود اگه اعتراضم میکردم میگف دنبال شوهری وشوهرمیخوای وازاین چرت وپرتا اخرشم یه بارنامز ...
متاسفم عزیزم
گاهی از پدرا خیلی ظالم هستن دختری ک ب شعور و شخصیت کامل رسیده رو نمیزارن خودش تصمیم بگیره سر ی چیز بیخود میگن ن طرفو رد میکنن یکیو ميشناختم خاستگارش هم دانشجوی دختره بود چنبار رفت خاستگاری دختره چون همشهری نبودن باباش رد کرد پسره الان دکترا داره و تو دوتا دانشگاه استاده دختره چی ب افسرده مریض تنها
بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤