2777
2789
عنوان

دلم برا بچم میسوزه کاش فردا تعطیل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 107 پست
عزیزم شکر برا بچه دومم ولی باید قبل مدرسه بچه اول می‌آوردم الان چنان تحت فشارم

منم هم سنم رفته بالا همم بی حوصلم نمیدونم چکارکنم

دخترمم اصلا علاقه ای به درس و مشق نداره

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز از چیزهایی که دوست داره محرومش کن مجبور میشینه بشینه درساشو بنویسه ، اگه گوشی دوست داره / ...

دقیقا

اگه خیلی اهل کاردستی کردنه پس تا وقتی مشقاش رو ننوشته نباید وسایلشو در اختیارش قرار داد

البته کلا روش شرطی کردن روش چندان خوبی نیست ولی یه موقع هایی لازمه

منم هم سنم رفته بالا همم بی حوصلم نمیدونم چکارکنمدخترمم اصلا علاقه ای به درس و مشق نداره

نمیدونم گلم هرکسی شرایط خودش داره من الان خیلی تحت فشارم نوزادم بشدت گریه بچه اولم بشدت مقاومت در برابر درس

بخدای احد اینم جواب نداد

واقعا نمیده من تا میام میگم میگن این کارو بکن اون کارو بکن نمیدونن دلسوزتر از مادر هیچکه نیست منم تمام راهها را رفتم 

الان دیروز صد هزار بار داستان حضرت ابراهیمو براش گفتم گوش نمیده هیچی بلد نیست 

نمیدونم گلم هرکسی شرایط خودش داره من الان خیلی تحت فشارم نوزادم بشدت گریه بچه اولم بشدت مقاومت در بر ...

من میفهمم تازه من بارداریمم توشهر غریب استراحت مطلقه چون چند تا سقط داشتم سر دخترم این بود دکتر گفت همیشه همینه 

خیلی میترسم باردار بشم منم کاش دخترم هنوز مدرسه نرفته بود میوردم الان نمیتونم دیگه

میگه اخ جون دیگه اخراج میشم نمیرم مدرسه تو خونه بازی می‌کنم

چقدر مثل پسر منه با ۱۱سال سن عین پوست و استخون فقط ورجه وورجه میکنه و فوتبال بازی میکنه نه مشق نه درس هرروز خدا هم معلم زنگ میزنه بخدا که یه روز سکته میکنم از دستش

❤️

بچه من سال اول پوستم کند بس که برای مشق نوشتن بازی سرمون درآورد  هر یه کلمه که می نوشت می گفت خسته شدم 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!