2777
2789
خیلیییی بانمکه قیافش🥲😍انشالله باشهههنوز خیلییی وقت هست من امسال برای نهایی ساعت ۱۱ ظهر شروع کردم ت ...

ارهههه😂☺️

آفرین دهم ام میرم ده یعنی 

میدونی دیگه همشو بلدم فقط می‌خوام یکم قواعد کارکنم و نمونه سوال بنظرت نمره ام خوب میشه استرس دارم یکم😂😑

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهههه😂☺️آفرین دهم ام میرم ده یعنی میدونی دیگه همشو بلدم فقط می‌خوام یکم قواعد کارکنم و نمونه سوال ...

قواعدو نهایتتت تو ۶ ساعت مبتونی جمع کنی گلم خیالتت تختتتتتت یادش بخیر سن تورو خیلی دوست داشتم😍نگران نباش ارامش داشته باش خوندی نتیجه شم میگری خیالت تختتتت 

من همسن تو بودم همه امتحانام کامل شذ به جز عربی🤣🤣🤣عربیم خوب نیست🤣🤣پس ممکنه ۱۹ اینا هم بشی اگه راهنمایی گلم 

چه رشته ای دوست داری بری

قواعدو نهایتتت تو ۶ ساعت مبتونی جمع کنی گلم خیالتت تختتتتتت یادش بخیر سن تورو خیلی دوست داشتم😍نگران ...

انسانییی 

جدییی قواعد آسونه تو یک ساعت ام میتونم یاد بگیرم:)))

منم اصلا از عربی خوشم نمیاد عوضش بقیه نمره هام طی سال ۱۹.۲۰بودند عربی و ریاضی ۱۷

انسانییی جدییی قواعد آسونه تو یک ساعت ام میتونم یاد بگیرم:)))منم اصلا از عربی خوشم نمیاد عوضش بقیه ن ...

عزیزمممم موفققق باشییییی 

پس تو حتما مستعد رشته انسانی هستییی 

حتما موفق میشی توش 

استعدادمون فرق داره🥲🤣من امسال ریاضی ۱۹و نیم شدم عربی ۱۶🤣🤣😂کلاس ۱۲ام بودم من 

عزیزمممم موفققق باشییییی پس تو حتما مستعد رشته انسانی هستییی حتما موفق میشی توش استعدادمون فرق داره� ...

😂😂😂وایییی ارهههه

مرسی عشقممم