2777
2789
عنوان

دعوای کلاسی شد همه چی افتاد گردن من

211 بازدید | 13 پست

استادمون اومد از دروس ترم پیش امتحان گرفت

دوتا دختر هم گفتن تقصیر نمایندس و فلان که به استاد زنگ نزده بپرسه از کجا میده امتحانو

بعد این دو دختر حرف منو اورده بودن (چون تو کلاس تنها کسیبودم که اعتراض کرد) 

بعد اومدن گفتن تو هم از ما دفاع کن و اینا متم داشتم بحثو میخوندم نذاشتن هی گفتن زودباش دیگه زودباش

منم حرفای بدی نگفتم راستش فقط یه ذره از حرفای اینارو تکرار کردم

و خب کم هم پیام دادم 

و بعد اونا قطع کردن بحثشونو رفتن امتحان بدن گفتن به نماینده زنگ میزنن خودشون

پس این طور شد که همه چی افتاد گردن من و همه منو تو گروه ریپلای میکنن 

منم در آخر گفتم الان امتحان دارم اونو بدم بهت زنگ میزنم

و یکی باز گفت نماینده هم امتحان داره همینجا بگو ماهم بشنویم

حالم خوب نیست کاش خودمو قاطی نمیکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نمیگم ک مقصر تو بودی یا دوستات فقط میگم ب این فکر کن این ماجرا هفته بعد برات اهمیت داره یا نه

نه هفتهٔ بعد میرم از اینجا

مهمانی میگیرم کلا

ولی تا اونموقع دو بار باید برم امتحان بدم

و خب خیلی استرس دارم چجوری باهاشون رو به رو شم

اضطراب اجتماعی دارم استرس اینم اومد روش

هیچی نمیگم ک مقصر تو بودی یا دوستات فقط میگم ب این فکر کن این ماجرا هفته بعد برات اهمیت داره یا نه

راستش به نظرم حرفای منم کاملا اوکی نبود

به نظرم هم تقصیر نماینده بود هم تقصیر استاد

الان باید پشت نماینده در میومدیم

ولی خب اشتباه کردم سر اینکه با دوستام تو رودروایسی موندم

نمیدونم چیکار کنم

میترسم در آینده کارم به نماینده گیر شه 

نه هفتهٔ بعد میرم از اینجامهمانی میگیرم کلاولی تا اونموقع دو بار باید برم امتحان بدمو خب خیلی استرس ...

وا عزیز دلم شما یکم مطالعه کن رو اعتماد بنفست کار کن حق داری وقتی اظطراب اجتماعی داری درکت میکنم ولی تو تایم ازاد کلا مطالعه خودشناسی کن خیلی تاثیر داره رو عزت نفس و اعتماد بنفست کار کن

راستش به نظرم حرفای منم کاملا اوکی نبودبه نظرم هم تقصیر نماینده بود هم تقصیر استادالان باید پشت نمای ...

نماینده کیلو چنده دختر خوب 

استاد قسم میخورم الان حتی یادشون نیس تو جی گفتی

فقط الان داری نشخوار فکری میکنی برا خودت بزرگش میکنی همین

افرین بهتون چقدر خوب توضیح دادید، دقیقا باید واقعا با این دید به قضایا نگاه کرد🌹🌹

نماینده کیلو چنده دختر خوب استاد قسم میخورم الان حتی یادشون نیس تو جی گفتیفقط الان داری نشخوار فکری ...

اخه بهش گفتم زنگ میزنم اونجا حرف بزنیم

گفت بعد از ۵ زنگ بزن منتظرم

زنگ نزنم میاد تو گروه میگه چرا زنگ نزدی

یا پشت سرم میره حرف میزنه احتمالا

اون همه دختر رو مخ هست تو کلاس اون وقت اسم من بد در رفت الان. یکی از دخترا منو کوبید که اگه سر کلاسا سرت تو گوشی نبود میفهمیدی چیو تدریس کرده چیو نه دو سه نفر هم ری‌اکت خنده زده بودن

حالمو گرفت حسابی

اخه بهش گفتم زنگ میزنم اونجا حرف بزنیمگفت بعد از ۵ زنگ بزن منتظرمزنگ نزنم میاد تو گروه میگه چرا زنگ ...

زنگ بزن خب بعد جوری ام رفتار کن انگار اتفاقی نیفتاده اصلا جدی نگیر این ماجرا رو