2777
2789

توخواب احساس سنگینی نفس تنگی داشتم قبل خواب دست شوهرمو گرفتم انگارمیدونستم  حالم خوب نیست دو سه ساعت  قبل خواب هم بی حال بود وبی انرژی کاملا

پنج دقیقه بعد اینکه خوابیدم حس کردم انگار یکی نشسته رو قفسه سینم و رو دستام وقفل انگار شدم  هرکاری میکردم غیرپاهام هیچ جامو نمیتونستم تکون بدم و تو همون حال چشم بسته انگار موجودات عجیب میدیدم وهرچی صلوات میفرستادم و ایه میخوندم بدتر وبدترمیشد حالم  دیگه داشتنم برامرگ وزندگی چنگ به زمین وزمان می اوردم که باهزاربدبختی شوهرمو متوجه کردم حالم بده و چندتا زد توصورتم وبیدارم کرد  نا نداشتم حرف بزنم یا توضیح بدم یابلند بشم باهزارزحمت بلند شدم نشستم شوهرم دلداریم دادو محبتم کرد که یادم بره

اما بازخوابیدم این دفع میدیدم  گوریل دنبالمه ومن همش درحال فرارم بعد یه حیوان وحشتناک دیگه که بازکلیییییییی زجرکشیدم وبازبیدارشدم اما احساس میکردم مغزم داخلش هواس ومنگ هستم  انگارخیلی تو دنیای دیگه ای بود پرازوحشت وترس وزجر تا قبل اذان صبح همین بودم امابعدش احساس کردم ارومترم  چندساعتی خوابیدم اما هنوزم احساس سبکی تو سرم دارم وکاملا بی حالم ناندارم بلند شم سرم گیجه بدنم سنگینه  دنیابرام  تاریک وتاره 

خلاصه دیشب برام صدشب گذشت  خیلیییییییییییی زجرکشیدم بی نهایت

((*به نظرتون برام دعاگرفتن یا چیزی*)) 

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

انگار دیشب میخاستن بکشنم روحمو داشتن ازبدنم بیرون میکشیدن  باهزار زحمت خودمو برمیگردوندم به جسمم

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختک گرفتی

خواهرخیلیییییییییی بدبود زجرکشیدم  

عزیزم احساس میکنم پنیک شدین داخل خواب

پنیک چیه عزیزم  خیلیییی زجرکشیدم خداشاهده😭

`شبه گرفته توروخاهر

دورت بگردم چی هست

بخدا العانم مثل جنازه افتادمه انرژی بدنم صفرشده😭