2777
2789
اینایی ام ک دوستن ازدواج میکنن ..سکس دارن قبلشولی خب درست نیست ..شانسه یکهو طرف لاشی در میاد میذاره ...

من نمیپسندم سک س داشتم اما باکرم کامل نداشتم اما طرف فقط ب فکر همین چیزابود دکش کردم و دیگ باهیچ نری تاقبل ازدوتج رابطه نخاهم داشت

سنتی کمه اجیاز لپ لپ که قرار نیست شوهر پیدا کنیم

حداقل ی جا درست حسابی 

تازه باراول باید قبول نکنی ناز کنی تا نازکنی طرف میره 

والا اینا همظ دنبال س ک. س بودن برامن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیپسندم سک س داشتم اما باکرم کامل نداشتم اما طرف فقط ب فکر همین چیزابود دکش کردم و دیگ باهیچ نری ...

طرفتو درست انتخاب کن این لاتو لوتایی ک دماغشون بزور بالا میکشن رو اصن سمتشون نرو

بلاخره یکی خوب در میاد

حداقل ی جا درست حسابی تازه باراول باید قبول نکنی ناز کنی تا نازکنی طرف میره والا اینا همظ دنبال س ک. ...

پسرا از ازدواجم هدفشون همینه متاسفانه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

طرفتو درست انتخاب کن این لاتو لوتایی ک دماغشون بزور بالا میکشن رو اصن سمتشون نروبلاخره یکی خوب در می ...

ای خداااا الکی مامانم رد کرد شاید خپب بوددددد😔😔😔بعد میدونی دوهفتست کات کردم اعصابم خورده از هرچی رله ب هیچکی نمیتونم دگ اعتناد کنم 

حس میکنم دارم حیف میشم چون تنهام

پسرا از ازدواجم هدفشون همینه متاسفانه

بخدا تو دوستی پیشنهاد خونه میذن همشون ادم میترسه بعد چندماه بلاتکلیفی باهاش میترسی ی وقت بزاره بره روحت اسیب ببینه اصلا دیگ نمیتونم دوست بشم 

برای ازدواج باهم نبودین ؟

خودش از ازدواج حرف مبزد حس میکردم الکیه 

نگا اگ عاشقم لود کارایی ک اذیتم مبکرد نمیکرد 

سه ناه باهم بودیم حاضضر نشد دخترای پک و پاره پیجش ک چهارصد تا بودن انفالوکنه من اذیت نشم براتولدم ی گل هم نخرید تا میرفتم پیشش من میمالوند فقط این چ عشقیه ن ب من بگو پیشنهاد ازدواجم داد اما مگ من خرم

حق داری عزیزم بهش گفتی دختر هارو آنفالو کن و نکرد ؟

اره نکرد هی بهانه میاورد 

منم بلاکش کردم یکهفتست خبر ندارم ازش

بلاک کردم فرداش با ی اکانت دگ اومد اونم بلاک کردم دیگ یکهفتست خبرندارم ازش