2777
2789
عنوان

چیکار میکنین ماکارونی خوشمزه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 41 پست

پیاز تفت میدم. 

اگر خواستم گوشت بزنم با پیاز تفت میدم. اگر گوشت نداشت که رد میشم. 

فلفل دلمه میزنم. 

هویچ رنده شده میزنم. 

میذارم تفت بخوره. 

ادویه هم کاری، زردچوبه، پاپیریکا یه کم فلفل سیاه میزنم. 

اخر سر رب میزنم و تفت میدم. 

ماکارونی رو ابکش کردم، موادش رو لا به لا میریزم و. میذارم دم بکشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد ندار تو آب قل بخوره

گوشت پیاز  رب هرچقد بیشتر باشه بهتره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سیب زمینی فراوان نگینی میکنم سرخ سویا زیاددد 

فلفل دلمه 

زردچوبه فلفل سیاه نمک رب 

روغن زیاد رب زیاد چرب قرمز ش 

توی اب ماکارونیت زردچوبه بریز 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ببین رب گوجه فرنگی شو زیاد بریز یعنی قشنگ رنگ بده ماکارونیادویه هم زنجبیل کمی،آویشن،فلفل سیاه،زردچوب ...

رب آخه زیاد میزنم بد تر میشه

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی

آویشن و پودر سیر باهم، قارچاتم خیلی ورقه ای خرد کن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

وقتی رب میزنی بذار قشنگ سرخ بشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من دیروز کاملا بدون رب پختم استارتر. کاملا خم خوشمزه شد. ادویه ها درست باشه خوشمزه میشه. 

با رب هم خوشمزه میشه ولی اصل ادویه است

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

زیاد تفت بده باید پیاز و گوشتش هم زیاد باشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من دیروز کاملا بدون رب پختم استارتر. کاملا خم خوشمزه شد. ادویه ها درست باشه خوشمزه میشه. با رب هم خو ...

آره آخه مادربزرگم بدون رب درست میکرد یا فکنم کم میز خیلی خوشمزه میشد

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی

تازه دیروز آویشن هم نزدم. 

ادویه های دیروزم اینا بود: زردچوبه، فلفل سیاه، پاپرییکا، ادویه مخلوط قرمز مشهدی(نمی دونم دقیق داخلش چیا داره ولی اینا قابل تشخیصه: دونه گشنیز، جوز هندی، پاپرییکا و...). با همینا خوب شد

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc