2777
2789
عنوان

کتک زدن زن حامله

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست
اونم ترسید 😐یسریا واقعا خودشون خوششون میاد

نه عزیزم شاید کسیو نداشته مجبوره که بمونه وگرنه کی دلش میخواد کتک بخوره بچش سقط بشه بازم بمونه

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

مثل مامان من بوده مامان منم قبل من باردار بوده دکتر میگه نباید بری مسافرت بابام به زور و دعوا میبرتش ...

الان زندگیشون چطوره؟؟ 

حالت طبیعی ام بابات دست بزن داره؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود این بخشیدن ها باعث وقاحت بیشتر این جانوران میشه 🫤

عزیزم شاید بنده خدا کسیو ندارع برای همین داره میبخشه 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

الان زندگیشون چطوره؟؟ حالت طبیعی ام بابات دست بزن داره؟

افتضاح هرسال میرن دادگاه و طلاق لحظه آخر برمی‌گردن   نه فقط جوونیاش به حرف خانوادش دست بزن داشت الآنم دهن بین ولی دیگه دست به زن نداره 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ما رفتیم و جای درست درمون رفتیم و راضی هستیم. بعد ازدواجمم مشاوره فردی رفتم و. جواب گرفتم. همه رو. ن ...

در کل پیشنهاد خوبی نیست 

اتفاقا مشاوره ی خواهرم یکیش هیت علمی دانشگاه بود‌

یکیش یک پیرمرد با سابقه 

تستارو دروغ جواب میدن باید فقط با طرف دوست بشی اخلاقشو بشناسی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

افتضاح هرسال میرن دادگاه و طلاق لحظه آخر برمی‌گردن نه فقط جوونیاش به حرف خانوادش دست بزن داشت الآن ...

چه ناراحت کننده 

من ک به خواهرم میگم جدا شو ک داری راحت میشی تاوان زندگی کردن با امیر(شوهرخواهرم) میشه جوونی بر باد رفته 

در کل پیشنهاد خوبی نیست اتفاقا مشاوره ی خواهرم یکیش هیت علمی دانشگاه بود‌یکیش یک پیرمرد با سابقه تست ...

بنظر من که کار سازه. و خیلی میتونه کمک کننده باشه. 

اتفاقا مشاوری که رفتیم به تست اعتقادی نداشت.  و ازمون نگرفت. ولی خیلی خیلی خیلی زیاد حرفاش کمک کننده بود بهمون. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بنظر من که کار سازه. و خیلی میتونه کمک کننده باشه. اتفاقا مشاوری که رفتیم به تست اعتقادی نداشت. و ا ...

خوشحالم ک مفید بوده

چه ناراحت کننده من ک به خواهرم میگم جدا شو ک داری راحت میشی تاوان زندگی کردن با امیر(شوهرخواهرم) میش ...

تازه مامان من حمایت کننده داشت بابا بزرگم تا وقتی زنده بود همش می‌گفت طلاق بگیر من هوات دارم والا چی بگم با هزار مشکل بچه میارن اون بچرم اسیر خودخواهی خودشون میکنن 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

در کل پیشنهاد خوبی نیست اتفاقا مشاوره ی خواهرم یکیش هیت علمی دانشگاه بود‌یکیش یک پیرمرد با سابقه تست ...

من با شوهرم چهارسال دوست بودم ولی مشاوره هم رفتیم چندجا 

ربطی ندارع خیلیارو دیدم دوست بودن زندگیشون خراب شد بعضیا بعد ازدواج روی واقعیشونو نشون میدن

تازه مامان من حمایت کننده داشت بابا بزرگم تا وقتی زنده بود همش می‌گفت طلاق بگیر من هوات دارم والا چی ...

دقیقا 

من خودم اولا ک ازدواجمو خیلی سفت و سخت میگیرم یعنی طرفمو همه جوره میشناسم بعدشم میگم یک سندی چیزی قباله ام کنن بعدشم تا ۳ ۴ سال بچه نمیارم ک بفهمم شوهرم چه ادمیه ادم میره دادگاه حالش گرفته میشه 

باورم نمیشه هنوز  یعنی واقعا بهش فکر میکنم تنم میلرزه

من با شوهرم چهارسال دوست بودم ولی مشاوره هم رفتیم چندجا ربطی ندارع خیلیارو دیدم دوست بودن زندگیشون خ ...

هندونه است باید شانس بیاری

تازه مامان من حمایت کننده داشت بابا بزرگم تا وقتی زنده بود همش می‌گفت طلاق بگیر من هوات دارم والا چی ...

دقیقا من مادرم خانوادش پشتش بودن حمایتش می‌کردن هرچی به مادرم میگفتم جداشو می‌گفت نه بخاطر شما نمیشم به ما عذاب وجدان میداد درصورتی که خودش دوست داشت بمونه ، تو نامزدی هم اذیتش می‌کردن اون موقع که ما نبودیم میتونست جداشه الکی بهونه میاورد

خیلی باهاش صحبت میکردم که جداشه ولی خب نشدن 

البته بابام قبلاً خیلی بددهن بود کتک میزد دهن بین بود فقط خانواده خودش براش مهم بودن الان خداروشکر خیلی خوب شد ، 

بخاطر این کارای پدرم نامزد کردم که راحت شم اون طرف بدتر بود جداشدم تو سن ۱۵ سالگی مهر طلاق تو شناسنامم خورد 

اونا خودشون عین خیالشون نیست اون بچه ها آسیب میبینن داغون میشن 

همه میگن بچه های طلاق آسیب میبینن ولی بخدا اونایی که باهم نمیسازن ولی دارن زندگی میکنن بچه هاشون بیشتر آسیب میبینه چون هروز شاهد دعواهاشونه