2777
2789
عنوان

کتک زدن زن حامله

245 بازدید | 31 پست

امروز رفتم دادگاه حالم گرفته شد اولا ک پارتی بازی شد و کارمون انجام نشد ک اونو ولش کن 

یک خانومه کنارم نشسته بود منتظر بود تمام سر و صورتش کبود دستاش همه زخم  نکته تاریک ماجرا کجا بود اینکه حامله بوده و سقط کرده بوده میگفت با شوهرم دعوام شده اینقدر منو زده ک هم بچم سقط شده همم ک بدنش کلا داغون بود اینقدر دلم سوخت 

واقعا بعضیا حیوونن ادم نیستن ک چقدر ادم باید بی عاطفه باشه  

یعنی اینارو ک میبینم میگم اصلا ازدواج چیه ای خدا خدا از این  شوهرا قسمت هیچکی نکنه 

مجردا یک معیار مهم دیگه ک اضافه شد قبل ازدواج حتما بسنجید ک خواستگارتون میت نه پدر خوبی باشه یا نه 

اصلا حالم خرابه همش قیافه و چهره خانومه یادم میاد 

جالب این بود ک بهش میگم میخوای جدا بشی گفت نه فقط اومدم بترسونم شوهرمو😑😑😑

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بنظر من اون زندگی ک توش کتک بخوری در حدی ک بچت سقط بشه و درحد کشته شدن کتک بخوری بدرد نخوره 

اون چه زندگیه 

مجرد بازی زندگیت بهتره ک

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

مشاوره قبل ازدواج برای همینه که سلامت روان فرد رو بسنجی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره قبل ازدواج برای همینه که سلامت روان فرد رو بسنجی.

از منی ک خواهرم داره جدا میشه بشنو ک مشاوره چرت و پرتی بیشتر نیست 

خواهرم دو تا مشاوره رفت ولی دامادمون بددل از کار در اومد و مشاور ها هم نفهمیدن 

تستارو دروغ جواب میدن 

بجه چند وقتش بود که سقط شده

نپرسیدم راستش

مثل مامان من بوده مامان منم قبل من باردار بوده دکتر میگه نباید بری مسافرت بابام به زور و دعوا میبرتش شهرستان که هفت ساعت راه بوده خونه باباش اونجام خانوادش پرش میکنن وقتی برمی‌گردن مامانم می‌زنه مامانم بچرو کورتاژ می‌کنه و سی و پنج سال با همون جنگ و دعوا ها داره با بابام زندگی می‌کنه 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خدا لعنت کنه اینجور مردارو 

حتما کسیو نداشته که حمایتش کنه بخاطر همین نمی‌خواد جدا بشه

با چشم خودم دیدم خیلیارو که خانوادشون پشتشون نبودن جایی رو نداشتن با همه چی ساختن و سوختن 

نباید انقدر زود قضاوت کنی 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

طفلی 

من خودم کتک و بی احترامی خط قرمزمه تو این 8 سال یه بار تو دعوا شوهرم دستش برد بالا دوییدم گفتم میخواستی منو بزنی من دیگه تو خونت نمیمونم و اینا دیگه افتاد به التماس که نمیخواستم بزنم میخواستم یه کار دیگه کنم و اینا خلاصه تموم شد همونجا دیگه نکرد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

منم دیدم همچین موردی دختره گفت چون پولدار بود و خوش قد و بالا انتخابش کردم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اونم ترسید 😐یسریا واقعا خودشون خوششون میاد

اصلا حالم خراب شد واقعا اون ارزش نداره اون زندگی 

فکر کن حتی  حامله بودنشم باعث نشده بود ک دست از زدن برداره  اخه مگه میشه مگه داریم

از منی ک خواهرم داره جدا میشه بشنو ک مشاوره چرت و پرتی بیشتر نیست خواهرم دو تا مشاوره رفت ولی دامادم ...

ما رفتیم و جای درست درمون رفتیم و راضی هستیم. 

بعد ازدواجمم مشاوره فردی رفتم و. جواب گرفتم. 

همه رو. نمیشه با یک. چوب زد. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401