2777
2789
من نوشتم آسونه؟؟؟؟چرا سفسطه میکنی؟نوشتم چه ربطی داره که میگی هر کی بود کفن میپوسوندانتخاب جمله غلط ب ...

خدا خیرت بده استارتر داره از رنجش توی زندگی میگه شما گیر دادی که انتخاب جمله غلط بود؟؟

وای تو خیلی گیری دیگهآسون نیست و نگفتی آسونهولی داری با این حرفات درد استارتر و بیشتر میکنیبا آستانه ...

اگه نگاه به بعضی تاپیکام بکنی خودمم مریض داری کردم و می‌کنم

به تو هم ربطی نداره نظر من 

حرفای منم درد استارتر رو بیشتر نمیکنه 

وکیل مدافع عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو خیلی گیری دیگهآسون نیست و نگفتی آسونهولی داری با این حرفات درد استارتر و بیشتر میکنیبا آستانه ...

بیخیال باهاش بحث نکن منم بحث نکردم چون اگه درک داشت که اینجوری نمیگفت حقم داره عمق درد منو نمیفهمه 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂