2777
2789

۲۵ سالمه  ۱۵ سالم بود پدر مادرم جدا شدن تا وقتی پدرم بود مدام کتک کاری میشد به خدا هر وقت که دعوادمیکردن فقط پلیس میتونست جداشون کنه کلانتری دیگه مارو میشناخت زنگ میزدم نمیومدن بابام شبا چاقو میزاشت زیر بالشش میخوابید هر دفعه دعوا میشد مامانم خونین و مالین میشد دو دفعه از دستش خودکشی کرد مامانم همیشه هیچی واسه خوردن نداشتیم دعوادکه میشد هر دفعه یه نصف وانت وسیله شکسته میدادیم ضایعاتی....از دستش فرار کردیم شهر بزرگ  یه دفعه حتی نتونستیم خونه اجاره کنیم وسیله هامون موند کنار خیابون یه نفر ی اتاق رو پشت بومش بهمون اجاره داد واسه ۳ ماه بعد طلاق مامانم مریض شد الان ده ساله مریضه ماهی دو سه بار میبرم بیمارستان ی روزش قلبش ی روز کلیه ی روز کمر ی روز ریه یه روز میگرن یه روز زانو یه روز چشم یه روز گوش مدام تو بیمارستانام  خودم دیگه نابود شدم فقط میخوام بدونم خدا چه جوری میخاد انتقام منو بگیره؟؟؟؟؟؟

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

مادرت مریضه تو چی میگی

هیچی من بهم خوش میگذره فقط😒

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۲۳&۴سالمه خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد چند روز پیش یه تار موی سفید بین موهام دیدم

من ۳۰ درصدش سفیده🥲

جای من بودین کفن میپوسوندین ربطی به تاپیکت ندارهاین کارایی که برا مادرت میکنی جزوی از زندگیهبا این ت ...

خب بازم نظرت خودخواهانه ست

طرف داره از دردش میگه

نه از وظایفش

منم مثل استارتر مادرم دوازده ساله مریضه و خوب میفهمم استارتر چه میکشه

خیلی سخته هی درد و ناله مادرتو بشنوی و درداشو ببینی

من سر همین کل زندگیم به فنا رفت

خودکشی نکردم خیلیه

کی بهتر از من که بهترینم💃

خب بازم نظرت خودخواهانه ستطرف داره از دردش میگهنه از وظایفشمنم مثل استارتر مادرم دوازده ساله مریضه و ...

من نوشتم آسونه؟؟؟؟

چرا سفسطه میکنی؟

نوشتم چه ربطی داره که میگی هر کی بود کفن میپوسوند

انتخاب جمله غلط بود 

الهی بگردم خواهر هر موقع کاری داشتی کمکی خواستی بع من بگو

خدا نکنه ممنون

خب بازم نظرت خودخواهانه ستطرف داره از دردش میگهنه از وظایفشمنم مثل استارتر مادرم دوازده ساله مریضه و ...

منم برای سالهای طولانی بیماری و رنج مادرمو دیدم مثل همسالام نتونستم خوشی کنم همه ش تو بیمارستان و مطب دکتر همراهش بودم خیلی سخته رنج عزیزتو ببینی و کاری از دستت برنیاد کلا دیگه خوشی تعطیل

من نوشتم آسونه؟؟؟؟چرا سفسطه میکنی؟نوشتم چه ربطی داره که میگی هر کی بود کفن میپوسوندانتخاب جمله غلط ب ...

وای تو خیلی گیری دیگه

آسون نیست و نگفتی آسونه

ولی داری با این حرفات درد استارتر و بیشتر میکنی

با آستانه تحمل آشنا هستی؟

با ناامیدی و خستگی چطور

استارتر اومده درد دل کنه

شما شدی معلم ادبیات

منم برای سالهای طولانی بیماری و رنج مادرمو دیدم مثل همسالام نتونستم خوشی کنم همه ش تو بیمارستان و مط ...

بخدا منم همین بودم

بعضیا حس همدردی بلد نیستن

دنبال زیر بغل مارن