2777
2789
عنوان

من شبیه زینب موسوی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست
یعنی خوشگله؟

چهره معمولی داره 

ولی آدم بدش میاد ازش 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرات بقیه برات مهم نباشه

و اینکه زشتی سیرت هم خیلی تاثیر داره

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

فک کنم خیلی زشتم 😭

ن عزیزم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

زینب موسوی واقعا زشته هم صورتش هم سیرتش من حتی قبل از اینم ازش خوشم نمیومد اما زشتی چهرش بیشتر به خاطر زشتی درونش و بی شخصیتش هست نه صرفا به خاطر اجزای چهره و صورتش

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

بخاطر قیافش‌نمیگن مگه قبل از اینکه بخواد توهین بکنه و بی خانواده بودنش رو اثبات بکنه کسی بهش راجع به قیافش توهین میکرد 

بخاطر بی شخصیت بودنش گفتن عزیزم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
شخصیت آدم و حرفایی که میزنه آدم خوشکل رو هم زشت میکنه.به اونم کاری نداشتن تا وقتی که شخصیت خودشو نشو ...

وای خیلی وقته شخصیت خودشو نشون داده

منتها خیلیا که شاخکهاشون تیز بود زود فهمیدن

خیلیا هم تازه فهمیدن

البته منم امیدوارم متوجه بشه

و تغییر کنه و درست کنه خودشو

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚