2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم دیگه هیچ چی نخرم

192 بازدید | 18 پست

یه مدتی تا همه لباسامو اون قدر بپوشم که کهنه شن...خسته شدم رفتم سر کمد همه لباسام نو و تکراری...شال و روسری هم که صل علی..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

منم کمدم پر از لباسه تصمیم گرفتم امسال چیزی نخرم دیگه

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین چه تصمیم خوبی .هر بار ک رفتی بازار وسوسه شدی یچی بخری خودتو بنداز تو یه طلافروشی ب همون قیمت سکه پارسیان بخر .هم ذهنت گول میخوره هم عادت میشه😁

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

افرین چه تصمیم خوبی .هر بار ک رفتی بازار وسوسه شدی یچی بخری خودتو بنداز تو یه طلافروشی ب همون قیمت س ...

من قبلشم اهل خرید انچنانی نبودم..ولی سالی یه بار برا عید خرید می کردم..اما اون قدرا مهمونی یا بیرون نمی رم همشون نو مدندن..

من اصلا همه لباسام کهنه شدن ی لباس بخوام بخرم 13تومن میشه چون رسممونه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

من به خاطر پول و چاقی هنوز خرید نکردم.کلا خیلی همه چیم کهنه شده..باید هر وقت لاغر شم برم دو دست لباس ...

من از ۷ سال پیش لباسام نو تو کمد موندن جایی نمی رن

من اصلا همه لباسام کهنه شدن ی لباس بخوام بخرم 13تومن میشه چون رسممونه

من لباس مجلسیام تو کمد بود الان دارم تو خونه می پوشم چون دیگه مجلسم نداریم اصلا..اینا هم چند روز دیگه تنگ می شه

اهان لباس محلیا؟ این قدر گرونن؟

لباس بلوچی زی آستین و اینا حالا اونایی که ندارن 

گرون ترم هم هستند یا زی آستین 30تومن با پارچه 12تومنی درحد 40.50برامایه دار ها در میاد

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

لباس بلوچی زی آستین و اینا حالا اونایی که ندارن گرون ترم هم هستند یا زی آستین 30تومن با پارچه 12تومن ...

اوه..خوب معمولی بخر نمی شه؟ 

من لباس مجلسیام تو کمد بود الان دارم تو خونه می پوشم چون دیگه مجلسم نداریم اصلا..اینا هم چند روز دیگ ...

منم پول ندارم 

اوه..خوب معمولی بخر نمی شه؟

میشه ولی اون معمولی زیر ده تومن نمیشه مگه بری زی آستین چرخی بخری ک اونم نمیشه تومجلس بپوشی براخونه خوبه