2777
2789
عنوان

رفتم اینستای شوهرم شوک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 23 پست
نظری ندارم ولی (🥲) استیکر گریه نیستا

این استیکر لوسه؟؟حسدمیکنم معنی لوس بودنه

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بیخودی زندگیتو خراب نکن این حرفا برای مردا عادیه هرچی سر زبونشون میاد میگن اگه ما بخوایم به خاطر ...

مرسی عزیزم

خودش میخونه میبینه

کاربریمو فعلا با دوستم مشترکیم. تعلیق شده تا پیجش برگرده اینجا براش تاپیک میزنم

ینی بهش بگم بره بگه؟

بببین گفتگو کنه و ازش بخواد خودش بهش توضیح بده.   اینجوری هم حرفشو زده. هم توضیح رو شنیده

اگه هم مرده گفت چرا سرک کشیدی تو گوشیم. بگه اگه زن وشهر این حرفارو با هم دارن پس منم میتونم هر برنامه ای که میخوام نصب کنم رمز گوشیمم تغییر بدم    

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗