همسرم از بچه متنفره و من به شدت دلم می خواد مادر بشم🥲 هرچی هم باهاش صحبت میکنم فایده نداره، بهم میگه باشه میاریم ولی روی من هیچ حسابی باز نکن من هیچ جوره تو نگه داریش کمکت نمیکنم
فکر میکنم اگر جدا بشم شانسم برای تجربه مادری بیشتره، اگر هم نتونم دوباره ازدواج کنم ۴۵ که رد کنم اون وقت می تونم از بهزیستی بچه به سرپرستی بگیرم..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بحث کمکش ی چیزیه ی بحث تربیت و محبتی که بچه نیاز داره ی چیزه...تو فامیل دیدم که به اصرار زنه بچه دار شدن و پدره یکبار هم این بچه رو بقل نکرد، الان که دختره پونزده سالشه کامل مشخصه کمبود محبت داره و خدا می دونه تو دوران بلوغ چی سرش میاد...
اگر بخاطر بچه بخوای طلاق بگیری و واقعا دوست داشته باشه نمیزاره و کوتاه میاد ولی اگر بزاره طلاق بگیری سر راحتی و غد بازی خودش چه بهتر یه مرد بدرد نخور که دوست نداره از زندگیت رفته
ولی دلم نمی خواد بچه م بدون محبت پدر بزرگ بشه..احساس میکنم به هرقیمتی بچه دار شدنه این...
اتفاقا منطقی فکر میکنی آفرین
به حرف اونایی که میگن خب بدون پدر بزرگش کن
اصلااااا توجه نکن. دلیل اینکه شوهرت بچه نمیخواد چیه؟
دلیلشو پیدا کن و اگه باهم مشاوره هم برین خوبه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)