2777
2789
عنوان

به خاطر تجربه مادری میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 61 پست

ببین مردها سن پایین بچه نمیخوان.بعضی هاشونم دوست دارند ده سال یا پنج سال بدون بچه زندگی کنند که به نظرم خیلی عاقلانه است.منم حرف گوش شوهر نکردم زود بچه اوردم،هیچ وقت شوهرم بچه رو دوست نداشت و نتونست مهر پدری بهش بده.من که خودمو نمیبخشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل شوهرت میرسه بچه نمیخواد قشنگ بچسب راحت زندگی کن مسولیتش فراتراز انتظاره

اگر حس مادرانه دست از سرم برمیداشت و به محض دیدن ی بچه احساس کمبود تو زندگیم نمیکردم، همین کار رو می کردم..حس مادرانه ی حس غریزیه مثل اینکه بگی به میل جنسیت توجه نکن بچسب به زندگیت...

اگر بخاطر بچه بخوای طلاق بگیری و واقعا دوست داشته باشه نمیزاره و کوتاه میاد ولی اگر بزاره طلاق بگیری ...

کوتاه میاد ولی میگه همه هزینه ها و مسئولیتاش باخودت از من هیچ انتظاری نداشته باش..

این چیزا از بیسیک ترین چیزاییه که باید قبل ازدواج در موردش حرف زده شه که از این مشکلات پیش نیاد

یادم میاد صحبت کردیم، حتی اون زمان درباره این که سه تا یا بیشر باشن صحبت می کردیم، اما الانه که زیر همه چیز زده، کلا خیلی تغییر کرده از نظر رفتاری اعتقادی همه چیز..

اتفاقا منطقی فکر میکنی آفرینبه حرف اونایی که میگن خب بدون پدر بزرگش کناصلااااا توجه نکن. دلیل اینکه ...

اخه وقتی میام باهاش صحبت میکنم میگه اصلا تا ده سال دیگه در این باره باهام صحبت نکن، چطور بفهمم دلیلش چیه...

خودت چند سالته?شوهرت چند سالشه؟یعنی دوستش نداری که بخوای بخاطر بچه ازش جدا شی؟

الان ۲۵ سالمه

و اونم ۳۰

ما عاشقانه ازدواج کردیم، اما تو این ۵ سال محبتم خیلی بهش کم شده، احساس میکنم اگر بخوام بین مادرشدن و فقط همسر این اقا بودن یکیو انتخاب کنم، عشق به مادرشدن خیلی قوی تر باشه

چند سالتونه؟ چند وقته ازدواج کردین؟ دلیل نخواستن بچه ش چیه؟

۲۵ و ۳۰

۵ساله عروسی کردیم

وقتی میگم بیا صحبت کنیم برنامه ریزی کنیم میگه در این باره باهام حرف نزن..

فقط خدا می دونه مشکلش چیه

بیاری مهرش ب دلش میشینه بیشتر از توام هوادارش میشه

اگر نشست چی؟؟؟

میگم نمونه شو دیدم، یادمه زنش چطور گریه میکرد که بچه دومی که ناخواسته باردار شده بود رو نگه داره ولی مرده نزاشت...

البته بهتر، با اولی چطور تا کرد که بخواد با دومی باشه...

هیچ وقت بدون رضایت شوهرت بچه دار نشو از پا میفتی تنهایی و اینکه خودتم درست فکر میکنی بچه بدون محبت و ...

احساس میکنم این غریزه مادرانه هم منو خیلی زود از پا درمیاره😔

ببین مردها سن پایین بچه نمیخوان.بعضی هاشونم دوست دارند ده سال یا پنج سال بدون بچه زندگی کنند که به ن ...

فکر میکنین چون سن پایین بوده مهرش نشسته؟

یا اگر هر وقت دیگه هم پدر می شد این اتفاق میوفتاد؟مثلا تو ذات و وجودش محبت به بچه نیست؟

خودتون چی؟