بچه ها من بخاطر یه مشکلی که تو زندگیم بود و هنوزم هست مجبور شدم از پارتنرم جدا بشم
من بهش گفتم نمیشه ادامه بدیم ولی اون اصرار میکرد که بگو من کمکت کنم و .. من اصلا یه کلمه هم بهش چیزی نگفتم حتی ۳_۴ روز هم سر این باهام قهر کرد
کلا خیلی گیر بود رو این که بدونه
یبار باهاش رفتم بیرون باز اونجا هم دست بردار نبود انقد پرسید اخر من گریم گرفت ولی وقتی من گریه کرد اعصابش خورد شد خیلی مهم بود گریم واسش🫠قبل اون هیچوقت هیچوقت هیچوقت گریه هام واسه هیچکس مهم نبود یعنی من گریه میکردم جلو پدر مادرم اصلا نمیپرسیدن چی شده و خیلی حس جدید و خوبی داشتم🥲
خلاصه گذشت یماه همینطوری ادامه دادیم تا اینکه دیگه نخواستم قاطی مشکلات من بشه یجورایی دلم واسش سوخت چون اونم تو زندگی خودش درگیره دیگه نخواستم اذیت بشه بخاطر من
بخاطر اینکه بیخیالم بشه بهش تهمت زدم گفتم اره تو با دخترای دیگم هستی و فلان اونم گفت به جون مادرم جز تو کسی نیست و ..
بعدش یکم من بد حرف زدم و بلاکش کردم اونم اومد تو یه اپ دیگه بهم کلی توهین کرد و تا الان که ۳ ماه میگذره هیچ خبری ازش نیست
بچه ها من میدونم کارم اشتباه بود لطفا سرزنشم نکنید من کاری رو کردم که به نفعش بود
میگن ادم اگه یکیو دوس داشته باشه ازش بیخبر نمیمونه🫠واقعا یعنی دوسم نداشته که تونسته ۳ ماه ازم بیخبر بمونه و منو از یاد ببره؟