2777
2789
همه شیشه ها رو جمع کن و قائم کن بگو دادم به یه نی نی دیگه بگو دیگه از اونا نداریم عدس و سیب زمینی و ...

وااا بگه دادم یه نی نی دیگه از الآن بچه حس بی ارزشی کنه؟ این چه تزایی هست که میدید خدایی

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچم نزدیکه ۳ساله هم غذامیخوره هم شیرشو میخواد شماهایی که میگین بچه شیرشو قطع کن من کم کردم انقدر گریه کرد ساکت نمیشه انگار دوس داره هردورو کنارهم داشته باشه خیلی سخته لجبازهم هست

وااا بگه دادم یه نی نی دیگه از الآن بچه حس بی ارزشی کنه؟ این چه تزایی هست که میدید خدایی

خب باید بگه تو دیگه بزرگ شدی 

اون نی نی لازم داشت 

حس بی ارزشی چیه ؟؟ اینو از کجا اوردین ؟!

عزیزم اطراف من همه بچه ها رو اینطوری از شیر و پستونک گرفتن 

اتفاقا این یه عمل ثبت شده است.

اگر بچه تون رو با کتاب بزرگ کرده باشید می‌بینید تو کتاب های تربیت نوزاد و خردسال نوشته شده 

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

در طول روز من مایعات مث شربت زیاد میدادم بهش میگن اول شبو بگیرین بعد روز رو من اشتباه کردم اول روز رو گرفتم ببین جوری بود که زنگ میزدم شوهرم بیاد ببرمش دور دور تا حواسش پرت بشه

ولی خب از سن کم شروع کرده بودم بهش غذا دادن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

ببین غذاهای انگشتی که دوست داره باید براش درست کنی بخوره معمولا سیب زمینی سرخ کرده بچه ها دوست دارن اول سیب زمینی خلالی درشت کن توی آب نیم پز کن توی روغن سرخ کن بگذار جلوش دوست داره شیشه هم باید یواش یواش نوبتش رو کم کنی مثلا اگر روزی شیش بار میخوره هر دوروز یه نوبتش رو کم کن تا رسید به روزی یه نوبت یواش یواش شیر کمتر بریز آب بیشتر تا آب خالی بدی بهش خودش آب خالی چمد روز بخوره دیگه نمیخوره من پسرم رو اینطور از شیشه گرفتم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

پسر منم همین بود تا ماه قبل  که الان  ۴ سالشه پستونک دهنیشو ول نمیکرد

شیشه شیر هم تا ۳ سالگی

با بدبختی از شیر گرفتمش. ناراحت نباش .به خودتون سخت نگیر

اگه یکم حوصله کنی آروم آروم گولش بزنی درست میشه

من برای دخترم خیلی سخت میگرفتم خودمو اونو خیلی اذیت کردم

برای پسرم دیگه خیلی شل گرفتم. الان که ۴ سالش شده همه رو ترک کرده ماشاءالله آقا شده. همه اینا میگذره خیلی سخت نگیر

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
برادرزاده من اینجوری بود بردن دکتر ،دکتر گفته بود آب بریز تو شیرش تا گشنش بشه غذا بخوره سعی کن شیرشو ...

ترفند خوبیه ها!

اسی جون، یعنی دخترتون هیچ غذایی نیست که باب میلش باشه، میوه ای، چیزی؟ تصورش اشکاش و شکم و شیشه خالیش که درخواست شیر میکنه ، قلبم رو به درد میاره 😢😢😢😢😢

طفل معصوم من!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
از پوشک گرفتید ؟ اگه آره لطفا بگید چه جوری؟

بله پارسال همین موقع گرفتم

توخونه هر نیم ساعت یبار با بازی میبردمش دسشویی . بیرون رفتنی هم پوشکش میکردم ولی مثلا یک ساعت یبار میبردمش

باید هر چیزی که میخوای یادش بدی با بازی وسرگرمی و گول زدنش باشه. جوری که از اون قضیه نترسن یا زده نشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بله پارسال همین موقع گرفتمتوخونه هر نیم ساعت یبار با بازی میبردمش دسشویی . بیرون رفتنی هم پوشکش میکر ...

من دخترم محیط دستشویی رو دوست داره ولی داخلش دستشویی نمیکنه فقط ادا در میاره خودش نگه میداره میاد بیرون دستشویی می‌کنه اصلا هم اجبارش نکردم ولی نمی دونم چرا همکاری نمیکنه تو دستشویی فقط خوشحال تو محیط

خب باید بگه تو دیگه بزرگ شدی اون نی نی لازم داشت حس بی ارزشی چیه ؟؟ اینو از کجا اوردین ؟!عزیزم اطراف ...

اینکه بگی دادم به نی نی دیگه توی کتاب نوشته؟؟؟😐😐😐   الآن ما آدم بزرگیم یکی از وسایلمون رو بدون اجازمون بدن به کسی چقدر احساس بد پیدا می‌کنیم تازه وسیله ای که انقدر بهش وابسته باشی خواهشا تزهای خودتون رو درقالب روانشناس ها ندید به خورد دیگران