2777
2789

از شیر بگیرش چه خبر ه من هرسه بچه ام فقط 18ماه شیر دادم بعد از گشنگی مجبوره غذا یخوره یک هفته تحمل کنه حله

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شیر بگیرش چه خبر ه من هرسه بچه ام فقط 18ماه شیر دادم بعد از گشنگی مجبوره غذا یخوره یک هفته تحمل ک ...

تست کردم نمیخوره هرچقدر گرسنه باشه 

فقط شیر پرچرب میخوره

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
تست کردم نمیخوره هرچقدر گرسنه باشه فقط شیر پرچرب میخوره

مجبوره بخوره تو فقط شیر ترکش بده دلت هم نسوزه برای گشنگیش خوراکی هم نگیر باعث میشه روی بیاره به غذا فقط ترک شیر بده وتحمل کنه من دخترم 12سال پیش از شیر گرفتم یک هفته تمام شب وروز گریه کرد اما من تحمل کردم وبعد از یک هفته راحت شدم البته پسرهام اینقدر اذیت نکردن هربچه یک جوره فقط از شیر بگیر وخوراکی نده تا عادتش نشه تا مجبور به غذابشه

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

همه شیشه ها رو جمع کن و قائم کن 

بگو دادم به یه نی نی دیگه 

بگو دیگه از اونا نداریم 

عدس و سیب زمینی و گوشت رو بپز با هم میکس کن بده بهش نمک و ... هم بزن که دوست داشته باشه 

تخم مرغ آب بپز له کن با آب گوجه فرنگی بده بخوره

یکم برنج و مرغ له کن با آب مرغ بده بخوره

میوه بهش بده آروم آروم به غدا خوردن میاد

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

روی نمودار بود آخرین بار کم نداشت

خب باید آروم آروم شیر رو کم کنی یهو که نمیشه 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم