2777
2789
عنوان

چرا بعضیا از شیما کاتوزیان بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 30 پست
آخه بعضی جاها واقعا شورش و در میاره به نظرم حق زن خیلی جاها پایمال میشه زن ها زندگی سخت تری دارن...ا ...

اره بعضی حرفاش واقعا تندرویه . همه چی در حد تعادل خوبه . هم مرد هم زن بهم نیاز دارن و یکسانن . اگ قرار باشه بگیم زنا همشون خوبن و بی عیبن و هرکاری کردن خوب کردن و مردا همشون بدن و برن بمیرن ، پس چ فرقی داریم با همون مرد سالارایی ک جامعه رو پر کردن؟؟ افراط تو هیچی خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو امریکا یچیز عادیهشما با دختر دوست نمیشی؟ بیرون بری دورهمی بری و...همون حس دوستی فقط جنسیت اقاستخی ...

چی بگم ولی طرف ایرانی هست فقط تو آمریکا زندگی می کنه نمی خوام بگم باباش و داداشش و شوهرش بی غیرت هستن ولی این حس رو بهم داد 

چجوری شوهر داره بعد رفیق پسر هم داره؟

😑😑دختره تو آمریکا زندگی میکنه اونجا کلی برنامه داره برای خودش 

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

هرچیزی میانه روش بودن خوب نه امثال مادرامون از این ور بوم افتادن نه امثال کاتوزیان که از اونور بو ...

گفته مردا آسیب میزنن من هرچقدر نگاه میکنم چه تو نی نی سایت چه بیرون ازینجا مخصوصا تو دوستی ها دخترا هستن که ضرر میکنن اینو ب چشم دیدم 

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

کاری به حرفاش ندارم وایب خوبی نداره

اینکه از ینفر خوشت نمیاد بهت حق میدم ولی من دارم ب اونایی حرف میزنم که بشدت باهاش مخالفت

چون حقیقت رو میگه و به جامعه مردسالار ما برمیخورهچون خیلی از خانوما عادت کردن مطیع شوهراشون باشن و و ...

بیشتر هم مردا هستن که کلیپ میسازن ازش و مسخره میکنن و فحش میدن دقت کردی؟

بچه که بودم تو یویتیوب نگاه می کردم فیلماشو

۴...۵ سال پیش

ولی یه تایمی به یه قشری یه حرفی زد که روا نبود بهشون تهمت زد راستش من با اون قشر همزاد پنداری می کردم و احساس کردم دیگه اشتراکی باهاش احساس نمی کنم

اون فکر نمیکنه بقیه منگول هستن اون میگه من تجربه هایی دارم که شاید خیلیا نداشته باشن ،اینکه با مردا ...

ببین من نسبت بهش گارد ندارم ولی خوشمم نمیاد و حرف های رو که میزنه هم اکثر ما خودمون میدونیم 

مثلاً میگه چرا به پسری که بهت بی احترامی می‌کنه میمونی؟! کار درست رو همه می‌دونن همه می‌دونن نباید تو رابطه ای باشن که بهشون بی احترامی میشه اما یه سری طرح واره و تروما ها هست که یه آدم رو حقیر می‌کنه که اون باید حل شده نه یه آدم بیاد با آرایش به بقیه حرف بزنه

بعدشم وقتی داره حرف میزنه خیلییییی با حرص و لج حرف میزنه بخدا من به مدت فالو داشتمش شاید باورت نشه از همه مردا بدم اومده بود!

الان دیگه خدایی نسل قدیم نیس الان دیگه کم پیش میاد زنا مطیع مردا باشن هست ولی خیلی کمه مگه زمان ناصرالدین شاهه!

بیشتر هم مردا هستن که کلیپ میسازن ازش و مسخره میکنن و فحش میدن دقت کردی؟

حالا اونارو میشه درک کرد شدت سوزششون بالاست

خانومهایی که اقایونی تشویق میکنن حالمو بهم میزنن

اقا اصلا ازش بدت میاد قبوله

چرا برای مردا خکدشیرینی میکنی حالا؟

.

گفته مردا آسیب میزنن من هرچقدر نگاه میکنم چه تو نی نی سایت چه بیرون ازینجا مخصوصا تو دوستی ها دخترا ...

مردا اسیب میزنن دخترا هم باید ساده باشن دم به تله بده هرکس چوب کاراشو میخوره شیما اگه میخواد دخترا رو اگاه کن بجای کوبیدن مردا که باعث میشه دخترا نسبت به یه قشری از جامعه بدبین کنه که باز هم این تبعات خودش رو داره چگونگی برخورد تو جامعه رو به دخترا یاد بده 

همه میدونن دوستی با جنس مخالف  اخر و عاقبتش صدمه دیدن امثال شیما این و اموزش بدن 

آره خودش با هزاران تا پسر هست بعد میاد اون حرف ها رو برای ما می زنه

بااونا دوست هست اونا باعث پیشرفتش هستن اما دخترای ما چی؟اون میگه نذارید ازتون تو رابطه استفاده بشه ب خودتون ارزش بدین .

مردا اسیب میزنن دخترا هم باید ساده باشن دم به تله بده هرکس چوب کاراشو میخوره شیما اگه میخواد دخترا ر ...

عزیرم بخدا خیلیا نمیدونن یکیش خود من آنقدر ساده بودم بد آسیب دیدم بد الان که حرفاشو میبینم اشکم درمیاد میگم ببین من چقدر ساده لوح بودم چقدر خودمو اذیت کردم کاش مامانم بهم اینارو میگفت اما مامان خودمم ...