👈🏻من تو یکی از شهرستانهای استان خوزستان زندگی میکنم
از نظر اب هوا گرم هست ولی نه به اندازه اهواز یا بقیه شهر ها که معروفن،،، از نظر قیمت اجناس میشه گفت با تهران برابری میکنن ایقد گرون هستن
👈🏻از نظر امکانات اموزشی و رفاهی بد نیست ولی تفریحی بجز چند تا پارک چیز دیگه ای مثل شهر بازی یا سینما نداره
اینجا چون شهر کوچیکه همه تقریبا همدیگرو میشناسن پس مزاحمت و تجاوز این چیزا نیست (حداقل من تا حالا نشنیدم)
👈🏻تنها چیزی که ازش خیلی راضیم ولی همیشه میگم خداروشکر که تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم امنیت هست نه دزدی میشه نه کیف قاپی هست نه خفت گیری و نه بچه دزدی و نه هیچ خلاف دیگه ای
👈🏻بیشتر شغل و سرگرمی مردم کشاورزی و دامپروری هست(دام بیشتر برا استفاده و مصرف خانواده س)
اینجا همه چی کشت میشه از برنج، ماش، گوجه، خیار، هندوانه، سبزی، باقله،پیاز،سیر و...
👈🏻الان فصل برداشت انار هست اینجا کلی باغ انار هست
از الان تا دو ماه دیگه از در هر خونه ای رد بشی بوی رب میاد😅(رب انار)،،،
👈🏻مردم سعی میکنن غذاهای سالم و طبیعی استفاده کنن برا همین رب انار، ابلیمو، رب گوجه، سبزی قورمه سبزی(سبزی خوزستانم معروفه) نان، کره، دوغ وکلی چیزای دیگه خودشون درست میکنن.
👈🏻جاهای دیدنی زیادی داره از قبل از عید تا اول مهر بخاطر اب هوای خنک اون مناطق و فضای سرسبز رود خانه های دائمی و... کلی مسافر از خوزستان و استانهای دیگه میان..
👈🏻سوغات گردو، انار، میوهای محلی (انجیر انگور و سیب) الانم فصل بَنک یا پسته کوهی و کلخونگ هست،،، تره کوهی قارچ طبیعی چای کوهی یا اویشن و....